Gość Napisano 13 Maja 2021 Jest ktoś na forum kto lata z kijem? Jak tak to co ciekawego udało wam się znaleźć. Ja ze 2 lata temu trafiłem z kolegą na ponad 200szt ponad tysiącletnich Denarów srebrnych, a poza tym to jakieś pojedyncze sztuki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Maja 2021 @Seba kupiłem kiedyś proxime, dwa krótkie wypady w teren i sprzedana, jednak to trzeba mieć czas, w sumie miałem wtedy i nie wiem czego sprzedałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Maja 2021 @Seba Mój brat cały czas z tym lata i znajduje jakies monety sprzed kilkaset lat nawet, ale ja się tym nie interesuje zbytnii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Maja 2021 Ja bez tego znalazłem kiedyś na wakacjach w Mielnie, na którejś z wydm granata sprzed wojny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja 2021 @Tester co do czasu to prawda. Dużo ludzi też sprzedało wykrywki jak się prawo zmieniło i traktują poszukiwania jako przestępstwo. Dlatego teraz każdy kto chodzi to chodzi po lasach, albo pola tylko nocą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 14 Maja 2021 @Seba sam nie robiłem, ale kiedyś miałaś zajawkę na oglądanie typa na YouTube Odyn jeśli się nie myle. Czyli w moim przypadku jedynie szukanie sprzed monitora 🤣. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin 7884 0 Napisano 9 Marca 2023 (edytowane) Witam serdecznie mam pytanie do was w sprawie guzika ktoś coś wie Edytowane 9 Marca 2023 przez Marcin 7884 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 10 Marca 2023 @Marcin 7884 sam bym chciał wiedzieć.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach