Szym 866 Napisano 29 Czerwca 2021 @Smakosz tam gdzie plecha wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 29 Czerwca 2021 @Smakosz ty dalej je w domu trzymasz? Czy już na spocie? Jak sytuacja wyglada? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 30 Czerwca 2021 23 godziny temu, Majki napisał: @Smakosz ty dalej je w domu trzymasz? Czy już na spocie? Jak sytuacja wyglada? Na spocie, bez obaw 😉 napisze wiecej jak pojade i uzyje mikroskopu 🤫 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 30 Czerwca 2021 (edytowane) W dniu 29/06/2021 o 13:02, Szym napisał: @Smakosz tam gdzie plecha wystarczy A nie jest tak że powinien całego krzaka dac pod kosę z tego co wiem to będą wylazily nowe ognicha plechy jak pogodę ma ciulowa A tak Wogle to mam wrażenie że chuja się znasz a najwięcej się wypowiadasz na tym forum Edytowane 30 Czerwca 2021 przez Growmix @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 30 Czerwca 2021 Teraz, Growmix napisał: A tak Wogle to mam wrażenie że chuja się znasz haha na pewno więcej od ciebie 😄 1 minutę temu, Growmix napisał: A nie jest tak że powinien całego krzaka dac pod kosę z tego co wiem to będą wylazily nowe ognicha plechy jak pogodę ma ciulowa nie trzeba całego krzaka, ale jest duże prawdopodobieństwo, że plecha się może pojawić i na zdrowych topkach, zawsze się może rozprzestrzenić a krzaka masz z dupy, luźne topki małe i już plecha, gdzie ty go trzymasz ?... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 3 Lipca 2021 (edytowane) Siema powiem tak. Smutek i rozczarowanie 😢 pojechalem wczoraj zobaczyc co u dziewczyn i jedna z quick one w 70% w plesni.. Odrazu zawijka do domu i ratowanie tego co sie da. 4 dni temu plecha byla tylko na dwóch topach i tak sie rozeszlo szybko ze szok. Triochomy byly lekko mleczne. Zostawilem w opiece znajomemy rosliny bo sam ma swoje obok ale widac jak dba ze nawet znac nie dal co sie dzieje... Żal.pl. kilka fot .. Nastepna roslina radzi sobie dobrze póki co, boje sie o nia ze skończy jak martwa siostra 🤫🤔🤔 jak widzicie warunki fatalne (ciasno, dużo, bez wentylacji) jestem zly ale doprowadze to do konca i next time dopracuje wszystko na cacy👌 W dniu 30/06/2021 o 13:48, Szym napisał: haha na pewno więcej od ciebie 😄 nie trzeba całego krzaka, ale jest duże prawdopodobieństwo, że plecha się może pojawić i na zdrowych topkach, zawsze się może rozprzestrzenić a krzaka masz z dupy, luźne topki małe i już plecha, gdzie ty go trzymasz ?... Czlowieki nie kłucić sie, forum powstalo zeby czerpac i dzielic sie wiedza ☝️ ja biore każdą podpowiedz pod uwagę i za to Wam dziekuje 👏👏👏😀. Idac dalej do kolejnej rosliny z powyższych fotek, sprawdzilem triochomy sa przezroczyste ile dac im czasu? Podlewac nadal? Oskubac liscie? Ja bym max 2 tygodnie i kosa 🤏🤏 Co wy na to? Edytowane 3 Lipca 2021 przez Smakosz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Lipca 2021 2 godziny temu, Smakosz napisał: sprawdzilem triochomy sa przezroczyste ile dac im czasu? zależy co chcesz osiągnąć 2 godziny temu, Smakosz napisał: Podlewac nadal? nawozami nie 2 godziny temu, Smakosz napisał: Oskubac liscie? nie ma co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 3 Lipca 2021 (edytowane) 6 godzin temu, Szym napisał: zależy co chcesz osiągnąć nawozami nie nie ma co Chce energetyczne palonko nie chce typowego kanapowca, nie lubie juz tych ciezkich faz!! Ok czyli tylko woda a ile przed scinka przestac podlewac w zalozeniu ze za 14 dni tne rosline? Edytowane 3 Lipca 2021 przez Smakosz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 3 Lipca 2021 18 minut temu, Smakosz napisał: w zalozeniu ze za 14 dni tne rosline? To lej już wode @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Lipca 2021 nie paliłbym tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 3 Lipca 2021 7 minut temu, fxxx1337 napisał: nie paliłbym tego Nie mam zamiaru palic plesni, w kubeł i tyle. Uratowanego jest ze 4gramy. Dlatego kolejne tne szybciej zeby niedopuscic do plechy! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Lipca 2021 jak plecha zaczyna się rozwijać to nie widać jej od razu gołym okiem, nie wiesz czy tamte też nie są zarażone 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 6 Lipca 2021 Wez sprawdź lepiej te 4g pod mikroskopem, bo dobrze by bylo gdybyś byl jeszcze na tym forum w kolejnych miesiącach, a nie ze sie przekręcisz xD kurde bez wentylacji mordo to ciezko o cokolwiek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 12 Lipca 2021 Siemka ta jeszcze chwila i na dniach ja tne ☝️ podaje sama wode , zbedne liscie obcięte Reszta musi jeszcze troche poczekac 🥂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 12 Lipca 2021 @Smakosz jakie trichomy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 12 Lipca 2021 6 godzin temu, Zielarka napisał: @Smakosz jakie trichomy? Lekko mleczne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 27 Lipca 2021 Siema, ściąłem kolejnego quick one ⚠️ wysuszyłem i zapalilem. Zostaly jeszcze 3 ⚠️ quick one, bluebery, sweet skunk. Kilka fotek. Triochomy bursztynowe ☺️☺️.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 27 Lipca 2021 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 31 Lipca 2021 Siema, dziewczyny maja 95 dni 🙉🤔🤔, ostatnio chciałem ścinać ale wstrzymuje sie ⚠️bo znalazłem kilka miejsc gdzie Triochomy są przejzyste , podlewalem caly czas wodą przez ostatnich 7 dni, lac coś czy woda? Liście są zielone i zdrowe nie żółkną to tez dziwne 😎 jakies sugestie? Pozdrawiam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Lipca 2021 @Smakosz nakarmiona jest nawozów bym nie lał już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach