MisterZielskoXD 19 Napisano 12 Maja 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 12 Maja 2021 @MisterZielskoXD tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Maja 2021 Nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 12 Maja 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Seba napisał: Nie jak nie jak tak Edytowane 12 Maja 2021 przez Kozak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Maja 2021 W sumie możliwe mam tak wyświetlacz pokruszony ze juz nie wiem odpalę później na kompie i się przyjrzę ale wydaje mi się że to nie jajca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Maja 2021 Jaja jak berety @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 12 Maja 2021 No to leci na skrobankę dzięki 👍. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Maja 2021 No fakt chłopaki mają rację. Sory dopiero w piątek mi tel naprawia i będę normalnie cokolwiek widział @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach