Gość Napisano 9 Lutego @Bubble odważnie. 👍🏻 Ja rozumiem odrosty w sensie szczyty, ale wszystkie liście? Jeśli kilka byś zostawił to one chyba by wspierały wzrost a nie przeszkadzały? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 9 Lutego @Lady Green NIe ja wymyśliłem tą metodę, testuje po raz pierwszy, znaczy tu już 3 cięcie takie, zostaje tylko 1 para liści, poniżej miejsca cięcia. one naprawdę, zaczynają zapieprzać :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 21 Lutego Coś tam rosną... czekają na większe donice i większy namiot. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 15 Marca Tramuntana Mimosa x Kush Mints | Humboldt Guzzlerz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Marca @Bubble te klipsy bym juz pościągał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 15 Marca @Cholender Mądrego to i miło posłuchać : ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 22 Marca Tramuntana Mimosa x Kush Mints | Humboldt Guzzlerz - ostatnie zdjęcie na wegu jutro robię flip :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja (edytowane) @Tester chciałam wkleić zdjęcie roślinki która wypuszcza coś z piętra 0, zdjęcie ma 2MB jak widzisz i nie mogę. Jakieś rady poza bezpodstawnymi oskarżeniami że to moja wina lub że coś ściemniam? Jak to ma tak ciągle wyglądać to ja się poddaje i więcej nawet nie będę próbować nic wklejać, szkoda mojego czasu. Edytowane 14 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1537 Napisano 14 Maja @Lady in Green może przez to że łączysz się przez jakieś programy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja @Tester nie łącze się przez żadne programy, tylko vpn jak każdy. Chyba niemożliwe że to przez to że nazwy zdjęć zmieniam ciągle na te same? 11.jpg, 12.jpg itd? No brak mi pomysłów już co może być powodem. Ss wszedł (zatytułowałam go inaczej) a fotka dalej nie chce wejść. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1537 Napisano 14 Maja @Lady in Green no może przez ten vpn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja @Tester i tak jak ostatnio puścił mi 6 fotek ale siódmej już nie chciał? To nie przez vpn. Zmieniłam nazwę, przycięłam milimetr i weszło. 🙄 Ale przecież wcześniej rozmiar zdjęcia nie był za duży, sam widzisz. 🤷♀️ Jak już się wkleiło to dopisze jeszcze że na zdjęciu poniżej jest roślinka która stwierdziła że zacznie wypuszczać szczyty od parteru a nie od 1 piętra. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 14 Maja @Lady in Green Ładne co to ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja @Dr.Grün medusa f1 z rqs. 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 14 Maja A co mi tam 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 14 Maja @WBB a co ty żeś pomidorów nasadził? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 14 Maja @Bubble właśnie te największe położyłem. A ta jedna wyżej z tych malych albo chora albo zaszkodził jej oprysk z opryskiwacza po alkoholu izopropylowym 🙂 Już żadnej tym opryskiwaczem psikal nie będę 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 14 Maja (edytowane) Te duże to widzę, że to cannabis, ale to małe to oba też cannabis? No dobra teraz widzę, myślałem że pomidorek i mówię chyba trochę późno '-_- sorry Edytowane 14 Maja przez Bubble @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 14 Maja @Bubble w zeszłym roku 🍅 na produkowałem i jak babie je przekazałem to wszystko zmarnowała więc w tym roku pierdole 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja @WBB to LST to bezlitosne jak Jean Claude Van Damme :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach