Skocz do zawartości
Tester

Wasze roślinki pod lampami podczas fazy wzrostu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

@Bubble odważnie. 👍🏻 Ja rozumiem odrosty w sensie szczyty, ale wszystkie liście? Jeśli kilka byś zostawił to one chyba by wspierały wzrost a nie przeszkadzały? 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green NIe ja wymyśliłem tą metodę, testuje po raz pierwszy, znaczy tu już 3 cięcie takie, zostaje tylko 1 para liści, poniżej miejsca cięcia. one naprawdę, zaczynają zapieprzać :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tramuntana Mimosa x Kush Mints | Humboldt Guzzlerz  - ostatnie zdjęcie na wegu jutro robię flip :) 

IMG_5630.thumb.jpeg.27565be8a8746ad91003c3208593af22.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

@Tester chciałam wkleić zdjęcie roślinki która wypuszcza coś z piętra 0, zdjęcie ma 2MB jak widzisz i nie mogę.

Jakieś rady poza bezpodstawnymi oskarżeniami że to moja wina lub że coś ściemniam? Jak to ma tak ciągle wyglądać to ja się poddaje i więcej nawet nie będę próbować nic wklejać, szkoda mojego czasu. 

Aqq.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Tester nie łącze się przez żadne programy, tylko vpn jak każdy. Chyba niemożliwe że to przez to że nazwy zdjęć zmieniam ciągle na te same? 11.jpg, 12.jpg itd? No brak mi pomysłów już co może być powodem. Ss wszedł (zatytułowałam go inaczej) a fotka dalej nie chce wejść. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Tester i tak jak ostatnio puścił mi 6 fotek ale siódmej już nie chciał? To nie przez vpn. 

Zmieniłam nazwę, przycięłam milimetr i weszło. 🙄  Ale przecież wcześniej rozmiar zdjęcia nie był za duży, sam widzisz. 🤷‍♀️ 

Jak już się wkleiło to dopisze jeszcze że na zdjęciu poniżej jest roślinka która stwierdziła że zacznie wypuszczać szczyty od parteru a nie od 1 piętra. 😉

11111.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Bubble właśnie te największe położyłem. A ta jedna wyżej z tych malych albo chora albo zaszkodził jej oprysk z opryskiwacza po alkoholu izopropylowym 🙂

Już żadnej tym opryskiwaczem psikal nie będę 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Te duże to widzę, że to cannabis, ale to małe to oba też cannabis? 

No dobra teraz widzę, myślałem że pomidorek i mówię chyba trochę późno '-_- sorry 

Edytowane przez Bubble

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi