piotet 5 Napisano 11 Maja 2021 Witam, jest w stanie mi ktoś powiedzieć co jest z tymi liśćmi, i czy to groźne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 11 Maja 2021 PH, susza jak u mnie po dwu dniowym chlaniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 11 Maja 2021 @Dzielnicowy Ph dziś zmierzę, a przez suszę mam rozumieć niską wilgotność, czy złe podlewanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Maja 2021 @piotet jeśli sadzisz w donicach na oucie to musisz się szykować na częste podlewanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 11 Maja 2021 @Tester raz dziennie starczy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 11 Maja 2021 @piotet zależy od pogody, jak cały dzień świeci słońce to wiadome, że więcej wyparuje. Sprawdzaj paluchem, albo naucz się metody na wagę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 11 Maja 2021 ph wygląda tak, jak mogę podnieść ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 11 Maja 2021 @piotet kreda , wapno rolnicze, dolomit 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach