Annigmato 83 Napisano 10 Maja 2021 (edytowane) Christiania (znana także jako Wolne Miasto Christiania) – częściowo samostanowiące się osiedle w dzielnicy Kopenhagi Christianshavn. Duńskie władze nadały jej mieszkańcom legalny status niezależnej społeczności. Miejsce zasłynęło jako ośrodek ruchu hippisowskiego i kultury alternatywnej. Tyle z wikikipedi teraz kilka zdjęć miejscowi są uczuczuleni na telefony kamery aparaty pilnują raczej tego żeby wszystko zostało tam na miejscu Bylem pare lat temu polecam ogólnie zawsze przechodziłem ta trasa a tu nagle mur 😂 pytałelem co to to mówili ze na policję Niżej jeden stragan jeden siw zgodził sciemnilem ze kolega wybiera i chce mu wyslac boczne ulice No i te ławki perfekcja siedzą tam dillerzy każdy na tej ławce palenia świata po prostu wszędzie unosi się zapach marihuany warto skoczyć jak ktoś jest Edytowane 10 Maja 2021 przez Annigmato 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 19 Maja 2021 @plant_4_U @Kozak @Piccolo @Andi @Git@plant_4_U @Kozak @Piccolo @Andi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2021 Fajna opcja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 19 Maja 2021 @Seba a bilety lotnicze po 90 zł najtaniej w dwie strony kiedyś mi się udało 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2021 @Annigmato ja nie mieszkam w PL tak więc za tyle to biletów nie kupię niestety @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 19 Maja 2021 @Seba z UK to pewnie jeszcze taniej kiedy leciałem z edenburga do Gdańska za 8 funoli ale ze płatność karta to tam doliczyli 10 pantow czyli 18 funtów w dwie str 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2021 @Annigmato w UK też nie mieszkam 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach