Marek Towarek 0 Napisano 10 Maja 2021 Witam. chciałem zapytać o litraż doniczek ostatecznych które będą na spocie do żniw. Czy 11L doniczka materiałowa na jedną roślinę zda egzamin? Pozdrawiam 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Maja 2021 @Marek Towarek powinny zdać ale nie wiem czy nie lepsze byłoby wiadro żeby przetransportować na spota. Ja już ruszyłem z sezonem i pewnie za 2 dni fr założę. Zrobiłem doniczki na ok 0,6-0,8l pojemności z butelek żeby było małe i zgrabne do przeniesienia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Maja 2021 2 godziny temu, Marek Towarek napisał: Czy 11L doniczka materiałowa na jedną roślinę zda egzamin? na automata co najwyżej i nie zapominać podlewać bo szybko wysuszać się będzie ziemia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Towarek 0 Napisano 10 Maja 2021 6 hours ago, mirecki said: @Marek Towarek powinny zdać ale nie wiem czy nie lepsze byłoby wiadro żeby przetransportować na spota. Ja już ruszyłem z sezonem i pewnie za 2 dni fr założę. Zrobiłem doniczki na ok 0,6-0,8l pojemności z butelek żeby było małe i zgrabne do przeniesienia jeśli chodzi o transport to będą wiezione w kubeczkach po śmietanie. Chce przesadzić na spocie i tak już je zostawić. 5 hours ago, Tester said: na automata co najwyżej i nie zapominać podlewać bo szybko wysuszać się będzie ziemia Tak, chodzi o automaty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach