Gumiś 15 Napisano 21 Lipca 2019 Siemanko czym najlepiej dojeżdżać na spota rowerem czy motorem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 21 Lipca 2019 @Gumiś zdecydowanie motorem nie zmęczysz się tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 21 Lipca 2019 polecam motocykl tylko musi być on taki który ma w miarę dobre przyśpieszenie i wyciągać przynajmniej 100km/h do tego opony jakieś kosteczki na las, najlepiej jak by to było enduro wtedy po lesie możesz łatwo uciec np przed strażą leśną, i motor zawsze chowaj w krzaki i nie blisko miejscówki aby Cię nie było słychać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 21 Lipca 2019 te debile ze straży leśnej czasem mogą zatrzymywać więc musisz mieć czym uciec i znać dobrze las, zwykłym szosowym motorem moze być ciężko dlatego polecam jakieś enduro czy crossa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 21 Lipca 2019 miałem sytuacje różne z leśnikami i psami, psy też czasem jeżdżą po lasach i rowerem jak coś wieziesz mogą cię skontrolować, dlatego motor jest zalecany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 21 Lipca 2019 a co powiecie o jeżdżeniu na spoty autem ? troche przypał ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 21 Lipca 2019 @Gumiś jest to jedna z bardziej przypałowych opcji, pod warunkiem że nic nie przewozisz samochodem i nie stawiasz w pobliżu spota, ale jadąc samochodem w środku lasu wzbudzasz podejrzenia, chyba że jest okres grzybów czy jagód to można przyświrować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 21 Lipca 2019 (edytowane) ja uciekałem leśnikom nie raz , to barany są takie że trzeba na nich uważać, oczywiście motorem, raz skuterem zepsutym im uciekłem który miał słabe przyspieszenie Edytowane 21 Lipca 2019 przez Golden Boy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 21 Lipca 2019 @Golden Boy oni ścigają ludzi na motocyklach więc na nich trzeba uważać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach