Wiesiu 80 Napisano 21 Lipca 2019 Siema, mam pytanie na jakiej zasadzie działają tego typu kamery ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 21 Lipca 2019 Gdy jakiś obiekt typu człowiek lub zwierz znajdzie się w pobliżu czujnika jest to chyba 20m to fotopułapka wykonuje zdjęcie i wysyła na telefon lub komputer w zależności jak ustawisz, może też wysyłać filmy,albo to i to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 21 Lipca 2019 miałem taką fotopułapke ze zdjęcia i w moim przypadku ona nie działała jak powinna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 21 Lipca 2019 @Kielnia a co było nie tak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 21 Lipca 2019 już nie pamiętam gubiła chyba zasięg i kupiłem droższą lepszą która działała w miarę dobrze tylko problem z nimi jest taki żeby je ukryć, jedną mi ukradli już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 21 Lipca 2019 tak problem jest z ukryciem takiej fotopułapki dobra sprawa ale trzeba trochę pokombinować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 21 Lipca 2019 o nie słyszałem o takim sprzęcie będę się musiał nim zainteresować, to jest zasilane na baterie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Lipca 2019 tak przeważnie na paluszki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 10 Września 2020 tego się używa na zwierzęta. człowiek łatwo zauważy. tracisz roślinę i kamerę. poza tym jak to wysyła gdzieś foty, to chyba pały mogą namierzyć gdzie(telefon, ip itp.). mają też diody do nocnego, a czasem nawet flasch, który trzeba wyłączyć. no i to drogie jest. bardziej się zastanawiałem nad jakąś starą komórką z powerbankiem gdzieś na drzewie zamieszczoną, żeby sprawdzić czy coś się koło spotu kręci. albo takie mautkie, tandetne i tanie kamerki "szpiegowskie" nagrwające na kartę sd. no i oczywiście ukryty monitoring na nieswoim terenie też jest nielegalny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach