Toni 25 Napisano 6 Maja 2021 Dziś 66,dzień na Flo 36 ,obie takie same pestki 60day grapefruit ta po lewej już dawno zaczęła puchnac, a ta taka jakaś dziwna i ciągle się pnie do góry, pytanie , czy zdąży ona się zawinąć ? ,kiedy zacznie puchnac ? Czy to jest nom jak taki gatunek może niewiem ? , Ph w normie, wilgotność 45% temperatura w dzień 27 stopni, w nocy 22 stopni, dostawaja ,BioBizz blom 2 ml na 1 litr i top Max 2ml , co podlewanie i od czasu do czasu BioBizz grow 1ml / litr wody, pod lampami hps 2x 150w, cykl 12/12 , doradzcie coś fachowo, bo mnie niepokoi ta po prawej! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 6 Maja 2021 @Toni Nic jej nie dolega, zdrowa jest po prostu takie ma geny, dużo już raczej nie urośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2021 Ładna zdrowa roślina @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 6 Maja 2021 @Seba ja takich topków nienawidzę co nie zmienia faktu że może dobrze kąsać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 6 Maja 2021 (edytowane) @Majki dzięki dzięki wielkie, już się doczekać nie mogę, ile tak jej brakuje jeszcze? ,albo ile bys ja potrzymal ,pozdr @Seba czyli można powiedzieć będzie dobrze dzięki @Kozak takie małe te topki będą, chyba, a śmierdzi że hej ,przepraszam pachnie 😉 Edytowane 6 Maja 2021 przez Toni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 6 Maja 2021 @Toni ciężko powiedzieć ile jeszcze bo trochę jej jeszcze brakuje, bądź cierpliwy, jeszcze ci spuchnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 6 Maja 2021 Myślę że dwa tygodnie spokojnie, może więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach