Annigmato 83 Napisano 3 Maja 2021 Witam forumowicze co polecacie z nawozów dostępnych w zwykłych ogrodniczych czy sklepach taki które można dostac wszędzie chodzi mi o cały pakiet na czas uprawy. czy raczej kupujecie dedykowane do konopi nawozy jakiej firmy i jaki zestaw tak żeby każdy wiedział w co się zaopatrzyć początkujący grower (lepiej ogląda się dokończone fotorelacje 😎) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Maja 2021 azofoska 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spizgany 18 Napisano 3 Maja 2021 dobre pytanie coś na out ? trochę tego jest każdy pisze coś innego i ciężko wybrać , (na korzenie , wege, kwitnienie) itp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) @fxxx1337 2 godziny temu, Annigmato napisał: Witam forumowicze co polecacie z nawozów dostępnych w zwykłych ogrodniczych czy sklepach taki które można dostac wszędzie chodzi mi o cały pakiet na czas uprawy. czy raczej kupujecie dedykowane do konopi nawozy jakiej firmy i jaki zestaw tak żeby każdy wiedział w co się zaopatrzyć początkujący grower (lepiej ogląda się dokończone fotorelacje 😎) Wiec mamy pierwsza propozycje uwagi dot. Nawozów miłe widziane 1. Edytowane 3 Maja 2021 przez Annigmato 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 3 Maja 2021 Dolomit? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Maja 2021 to raczej nie nawóz, ale też przydatny @Spizgany azofoska, dolomit i jakis bloom 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 3 Maja 2021 Ja kupuję dedykowane. Groszowe sprawy (ok, oprócz Canny) a mam pewność. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 3 Maja 2021 Dodalem biohumusa napewno nie zaszkodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 15 Kwietnia 2022 Ile azofoski i dolomitu na 50 l ziemi dajecie ?( out door sezon) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Annigmato posypuje dolomitu ze 3 garści i z garść azofoski a jak krzak mały to z 1/4 garści, azofoska jest mocna i łatwo małe krzaczki popalić, a jak ziemia jest lipna na spocie to dolomitu trzeba by było dużo więcej azofoski zapewne też i to zmieszać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 16 Kwietnia 2022 @Kibic nie No na 50 litrów ziemi ogrodowej widziałem taka do ziół i chyba na nią się skusze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 16 Kwietnia 2022 @Annigmato chciałem ta ziemie przygotować wcześnie żeby później tylko z krzakiem podjechać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 16 Kwietnia 2022 @Kibic czyli wsumie na 3 krzaki worek kilowy mi starczy azofoski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 16 Kwietnia 2022 @Annigmato tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach