Kubson98 1 Napisano 26 Kwietnia 2021 Elo, Elo. Zamierzam liznąć tematu i zacząć przygodę z uprawą. Jako iż nie miałem z tym styczności jeszcze liczę na pomoc bardziej doświadczonych farmerow 😁 wszystkim obecnym życzę powodzonka 😊👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Kwietnia 2021 @Kubson98 witaj. powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 26 Kwietnia 2021 Siema, na pewno się nauczysz jeżeli tylko będziesz chciał, jak coś to pytaj na forum dużo tu doświadczonych wyjadaczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 26 Kwietnia 2021 @Kubson98 siema forum konkretne wszyscy Ci chętnie pomogą i ja jako nowicjusz coś tam może szepne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 26 Kwietnia 2021 Czesc @Kubson98. Pamietaj zeby robic fotorelacje, bo to dobry material szkoleniowy dla niedoswiadczonych growerow ( czyli m. in. mnie) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 26 Kwietnia 2021 @Kubson98 siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plant_4_U 44 Napisano 26 Kwietnia 2021 Powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach