Filozof 38 Napisano 19 Lipca 2019 Chciałem wam opisać metodę wytwarzania haszu w leśnych warunkach, nie każdy ma możliwość zrobić tego np. w mieszkaniu w bloku. Najlepiej to robić gdy są mrozy, blisko rzeczki gdzie można znaleźć lód. Potrzebne bedzie: - materiał z którego oddzielimy triochomy (odpadki po trymowaniu, lub jak ktoś chce to też kwiatostany) - wodę np, z jakiej rzeczki i lód - dwa wiadra - torby bybble bags - wkrętarka - mieszadło I to wszystko dodam tylko że należy zaopatrzyć się w lepszej jakości wkrętarkę, bo słabe wkrętarki szybko się rozładowują A jak zrobić hasz metodą bubble bags masz wytłumaczone pod spodem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 19 Lipca 2019 ja robiłem może nie w leśnych warunkach ale na podwórku z wykorzystaniem wkrętarki i lodu który zrobiłem w plastikowych foremkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 19 Lipca 2019 dobry patent trzeba będzie sprawdzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Lipca 2019 Ciekawe czy to się sprawdzi u mnie bo będę chciał wypróbować, trochę liści się szykuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 19 Lipca 2019 też bym zobaczył tylko trzeba dobre miejscówke znaleźć z rzeczką a to może być trudne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 19 Lipca 2019 @Sanczo sprawdź w google maps gdzie w twojej okolicy są jakieś rzeczki i w takich miejscach szukaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 19 Lipca 2019 ja mieszkam w bloku i nie mam możliwość zrobić haszu dla tego w tym roku spróbuje zrobić w lesie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Lipca 2019 @Patrick zrobienie tego może być trochę uciążliwe w lesie ale jest to możliwe bo sam robiłem wyszedł mi bardzo dobry haszyk pobierałem z pobliskiej rzeczki wodę i lód @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 19 Lipca 2019 dobra opcja sam z niej skorzystam bo zawsze liście wywalam a powinienem mieć ich w tym roku dużą ilość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Lipca 2019 a bez lodu można robić bo woda w mrozy przecież jest zimna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 19 Lipca 2019 @Szym można dobrze zauważyłeś, możliwe że troche mniej haszu może wyjść ale powinno być wszystko dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach