Skocz do zawartości
onyx

Lowryder auto [ Mars TS600 100W ] (0.16m2)

Rekomendowane odpowiedzi

@onyx ładne pały, jak jeszcze napuchnie to będzie grubo.  Aby plecha tylko nie weszła. 

Jak u Ciebiez z zapachem? 

U mnie o dziwo lada dzień będzie 14 dni od wyjścia.  A od dziś tak mi wali w pokoju, też tak macie że na vegu juz jest tak intensywny zapach?   I mimosa głównej wali tak intensywnie. Aż boję się co to bedzie za 3-4 tyg a co dopiero  na flo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@onyx palenia na lata? Xdd kurcze ja z mojego gelato wyjalem 120,14 sprzedalem tylko a zostalo z 48 😋🙄

A topki ladnie wyrosly ladne pałki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też z mikoryza chce popróbować albo z tą żywą ziemią kryptonite

Na pewno już z dłuższym wegiem przy sezonie. Ogólnie duzo ustawień chce zmienić.

Tak naprawdę to bym chciał jeszcze z 10roslin, kolorowe jakieś, idzie jesień,zima,będą niskie temperatury,łatwiej by było kolor uzyskać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@KlausKörner zanim zacznę bawić się z mikoryzą to muszę zweryfikować czy mikoryza koegzystuję z nawozami mineralnymi bo ponoć chemia zabija grzyba 

A no bo chyba wszelakie fiolety łatwiej łapią kolor od niższej temperatury?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja będę musiał filtr podlaczyc bo moja kobieta już panikuje 😄 że na korytarzu wali . A ja mówię że jeszcze nic nie kwitnie nawet 😄

Dość długo już ciągnie się u Ciebie Flo, myślisz że opóźnienie jest przez to że zapodales jej w pizde  stresu? 

Edytowane przez Brazil Munster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko fiolety ogólnie te kolorowe czerwone różowe granatowe czarne, najbardziej pokazują kolory w niskich temperaturach

Wiem ,że ta mikoryzę normalnie mieszają do mieszanki gleby z nawozami mineralnymi w proszku

W sensie growerzy którzy sami robią podłoże.

W ogóle to z tego co kojarzę to ona jest dość droga chyba 34euro za opakowanie

Na pewno woda chlorowana zabija mikoryzę.

A znalazłem i tańszą,na Amazonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi