KlausKörner 880 Napisano 19 Sierpnia 2021 Elegancko to wygląda. Duże te topy urosly 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Sierpnia 2021 @KlausKörner cosik tam ruszyło do przodu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Sierpnia 2021 Czyli na koniec sierpnia kosa? No fajnie. Ja jeszcze nie wiem kiedy u mnie dojdą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Sierpnia 2021 @KlausKörner najchętniej potrzymałbym je dłużej ale wyjeżdżam i cholera wie co by się wydarzyło, na pewno będę zadowolony z mocy a palenia będzie na lata xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Sierpnia 2021 Ale ruszasz z nowym projektem od września? @onyx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Sierpnia 2021 @KlausKörner w połowie września nowy projekt @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Sierpnia 2021 No i haraszo! 1 minutę temu, onyx napisał: @KlausKörner w połowie września nowy projekt @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Sierpnia 2021 @KlausKörner i ty też kończ niedługo swój projekt i zaczynaj nowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 19 Sierpnia 2021 @onyx ładne pały, jak jeszcze napuchnie to będzie grubo. Aby plecha tylko nie weszła. Jak u Ciebiez z zapachem? U mnie o dziwo lada dzień będzie 14 dni od wyjścia. A od dziś tak mi wali w pokoju, też tak macie że na vegu juz jest tak intensywny zapach? I mimosa głównej wali tak intensywnie. Aż boję się co to bedzie za 3-4 tyg a co dopiero na flo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Sierpnia 2021 @Brazil Munster ja miałem tak od 3tyg Wega że zaczęło walić dosyć intensywnie ale założyłem filtr i krzty zapachu nie ma w pokoju, dopiero jak otworze boxa to jest moc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 20 Sierpnia 2021 @onyx palenia na lata? Xdd kurcze ja z mojego gelato wyjalem 120,14 sprzedalem tylko a zostalo z 48 😋🙄 A topki ladnie wyrosly ladne pałki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Sierpnia 2021 @Git ja mam bardzo małe potrzeby, tak jak pisałem potrzeba mi zaledwie jedno nabicie vapa czyli jakieś 0.1-0.2 że by się porobić a palę rzadko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Sierpnia 2021 @onyx tą skończę i od razu ruszam z następna. W między czasie jakiegoś automata wrzucę. Czekam na nasiona z dutch Passion, a sezona mam z barneys farm, Gorilla zkittlez 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Sierpnia 2021 @KlausKörner zapowiada się dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Sierpnia 2021 Też z mikoryza chce popróbować albo z tą żywą ziemią kryptonite Na pewno już z dłuższym wegiem przy sezonie. Ogólnie duzo ustawień chce zmienić. Tak naprawdę to bym chciał jeszcze z 10roslin, kolorowe jakieś, idzie jesień,zima,będą niskie temperatury,łatwiej by było kolor uzyskać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Sierpnia 2021 @KlausKörner zanim zacznę bawić się z mikoryzą to muszę zweryfikować czy mikoryza koegzystuję z nawozami mineralnymi bo ponoć chemia zabija grzyba A no bo chyba wszelakie fiolety łatwiej łapią kolor od niższej temperatury? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) To i ja będę musiał filtr podlaczyc bo moja kobieta już panikuje 😄 że na korytarzu wali . A ja mówię że jeszcze nic nie kwitnie nawet 😄 Dość długo już ciągnie się u Ciebie Flo, myślisz że opóźnienie jest przez to że zapodales jej w pizde stresu? Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Brazil Munster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Sierpnia 2021 Nie tylko fiolety ogólnie te kolorowe czerwone różowe granatowe czarne, najbardziej pokazują kolory w niskich temperaturach Wiem ,że ta mikoryzę normalnie mieszają do mieszanki gleby z nawozami mineralnymi w proszku W sensie growerzy którzy sami robią podłoże. W ogóle to z tego co kojarzę to ona jest dość droga chyba 34euro za opakowanie Na pewno woda chlorowana zabija mikoryzę. A znalazłem i tańszą,na Amazonie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Sierpnia 2021 @Brazil Munster zapisałem jej w pizdu stresu oraz miała 55 dni Wega oraz to jest sativa @KlausKörner a to ja widziałem tanią mikoryzę do storczyków czy borówek itd teraz pytanie czy taka mikoryza będzie odpowiednia? A jaką ty znalazłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Sierpnia 2021 Za 10euro . Mikoryza to mikoryza, tak myślę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach