onyx 881 Napisano 29 Lipca 2021 @Zielarka tego się boje, dlatego będę musiał go przetestować zanim będę chciał ją zostawić na taki czas 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Lipca 2021 Siema@onyx . Zamówiłem ekstrakt salvia divin x30. Ekstrakt próbowałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Lipca 2021 @KlausKörner 30x xD jak ja bym się bał 5x @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Lipca 2021 Muszę uporządkować myśli. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Lipca 2021 @KlausKörner daj znać z przygody bo w przyszłym miesiącu chciałbym sobie zamówić ale póki co zwykły bez ekstraktu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Lipca 2021 (edytowane) Dowiadywałem się trochę na temat uprawy. Ona bardzo rzadko daje jakiekolwiek nasiona, susz w obrocie w ponad 80% pochodzi jeszcze z lat 60. Szok. Edytowane 30 Lipca 2021 przez KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Lipca 2021 @KlausKörner szok a wielka szkoda że nie można więc własnego krzaczka, dziwne zjawisko w naturze że coś tak rzadko daje nasiona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Lipca 2021 1 minutę temu, onyx napisał: @KlausKörner daj znać z przygody bo w przyszłym miesiącu chciałbym sobie zamówić ale póki co zwykły bez ekstraktu Wziąłem 30x bo: 5x kosztuje 17.99 a minimalna wartość zamówienia to 20 10x kosztuje 22.99, 30x 23,99 a (PA to) 20x 24,99, więc tak było najkorzystniej. Więc jak chcesz tylko susz to albo dużą paczkę bo susz jest od 4,95 w gore, a wartość min zamówienia 20, albo od razu weź nasiona u nich wtedy wilk syty i owca cała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Lipca 2021 @KlausKörner myślisz że nasiona u nich pewne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Lipca 2021 To rqs. Mam gdzieś katalog. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Lipca 2021 @KlausKörner mam jeszcze w zapasie 2x ak47 od bulk Jedynie mnie martwi że dostałem to w takim opakowaniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Lipca 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Lipca 2021 @KlausKörner bardzo mam chrapkę na lsd więc póki co szukam jakiegoś fajnego producenta jak na razie Barney mnie zaciekawił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Lipca 2021 Kiedyś rqs dawał w takich fiolkach ale to było z 10 lat temu. Mi się wydaje, że często nasiona od pośredników, te markowe z dużych seedbankow, często są stare, kupione hurtem i tanio, być może z partii których producent już nie sprzedaje. A pewnie nie sprzedaje bo dba o opinię. A oni tam mają też barney's. 56 produktów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Lipca 2021 @KlausKörner no właśnie dostając w takiej fiolce mam wrażenie jak bym dostała nasiona które się dostaje w gratisach i są one wątpliwej jakości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Lipca 2021 A w barney gratisowe nasionko ma lepsze opakowanie niż normalne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Lipca 2021 @KlausKörner to akurat jest od Bulk a przynajmniej takie miało być więc skończy się na tym że będę zamawiał jeszcze, tylko jak bym chciał LSD od barney to gdzie myślisz zamówić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Lipca 2021 3 minuty temu, onyx napisał: @KlausKörner no właśnie dostając w takiej fiolce mam wrażenie jak bym dostała nasiona które się dostaje w gratisach i są one wątpliwej jakości Dostając taką fiolkę od producenta bezpośrednio, to jeszcze huj, ale od polskiego pośrednika.... Od razu wrażenie jakby mnie ktoś w huja robił. Najlepiej od barney's bezpośrednio albo zamnesia.com - przy okazji z salvii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Lipca 2021 @KlausKörner aczkolwiek dostałem tego 'lowraydera" w oryginalnym opakowaniu i widzisz co się dzieje xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Lipca 2021 Barney do 3 nasion daje jedno i można wybrać gratisowe z 10 czy 20 do wyboru. Gratis to będzie sezon 1 minutę temu, onyx napisał: @KlausKörner aczkolwiek dostałem tego 'lowraydera" w oryginalnym opakowaniu i widzisz co się dzieje xd Ale nie wiesz ile to opakowanie leżało u producenta a ile później u handlarza pośrednika. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach