MG32 0 Napisano 21 Kwietnia 2021 Jak myślicie zmniejszyć światło narazie jest 20/4 ( auto gorilla glue ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 21 Kwietnia 2021 Mamy ci z fusów wywróżyć ? Bez podstawowych informacji nic nie zdziałamy zdjęcie bez lampy tez poprosimy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MG32 0 Napisano 21 Kwietnia 2021 Ok zrobię później zdjecia bez lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MG32 0 Napisano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Nawóz Topmax, Biobloom zwykł woda filtrowana co drugie podlewanie bez nawozów, światło 20/4 Led 300w (ponoć 🙂 ) 5 tydzień na flo i coś te topki nie nabierają masy. Co poradzicie? 3 godziny temu, Dzielnicowy napisał: Mamy ci z fusów wywróżyć ? Bez podstawowych informacji nic nie zdziałamy zdjęcie bez lampy tez poprosimy Dałem dodatkowe zdjecia i dane, jestem początkujący prosiłbym o jakieś wskazówki co złe zrobiłem co mam poprawić? A dodam ze ziemia lithemix Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez MG32 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenonowicz 11 Napisano 21 Kwietnia 2021 @MG32 a co to za wynalazek ta lampa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MG32 0 Napisano 21 Kwietnia 2021 Nie znam się. Kupiłem poprostu taką na necie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 21 Kwietnia 2021 @MG32 lampa gówno, napisane 300 w a pobiera pewnie z 50. Jakie rozmiar boxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenonowicz 11 Napisano 21 Kwietnia 2021 To że nie puchną robi na pewno lampa i brak dobrego oświetlenia 🙂 na przyszłość wszyscy na forum odradzają tego typu lampy, lepiej kupić coś troszkę drozej, ale mieć z tego pożytek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MG32 0 Napisano 21 Kwietnia 2021 @Zenonowicz możesz zaproponować jakaś lampe (led) do boxa 60,60,120 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 21 Kwietnia 2021 @MG32 jaki budżet ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MG32 0 Napisano 21 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Zenonowicz napisał: To że nie puchną robi na pewno lampa i brak dobrego oświetlenia 🙂 na przyszłość wszyscy na forum odradzają tego typu lampy, lepiej kupić coś troszkę drozej, ale mieć z tego pożytek? @Piccolo Do 100€ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 21 Kwietnia 2021 @MG32 dwie takie https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-60w Albo mars ts600, tylko on niby na 50x50 jest ale na pewno będzie dawał radę dużo lepiej niż to co masz teraz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenonowicz 11 Napisano 21 Kwietnia 2021 3 godziny temu, MG32 napisał: @Zenonowicz możesz zaproponować jakaś lampe (led) do boxa 60,60,120 Słuchaj w takich pieniążkach weź sobie kolegi @Piccolo druga propozycje tzn. Mars hydro ts600. Ostatnio zapłaciłem za nią 500zl jej solidność wykonania (jak wspominali użytkownicy tutejszego forum) pozostawia wiele do życzenia, ale są to diody zbliżone do diod samsunga, w boxie 60x60 na pewno sobie poradzi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 25 Kwietnia 2021 @MG32 Masz tutaj Mars ts600 za 299 grow shop Wrocław jak masz okazje to z buta https://wroclaw.lento.pl/mars-hydro-ts600-100w-lampa-led-grow,9486533.html @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 1 Maja 2021 @Annigmato jest to podróba Marsa ściągnięta z aliekspres @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 1 Maja 2021 @onyx po czym tak sądzisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 1 Maja 2021 @Annigmato Cena jednak różni się prawe o połowę w stosunku do ceny producenta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 1 Maja 2021 @onyx str producenta Wiec nierozumiem skąd taka cenę miałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 1 Maja 2021 @Annigmato fakt cena producenta się zgadza a porównywałem cenę z cenami na allegro które za ten LED życzą sobie 600 stów xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 1 Maja 2021 @onyx kupowanie na Allegro może buc ryzykowne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach