Peka89 8 Napisano 19 Kwietnia 2021 Witam. Właśnie zacząłem 4 tydzień kwitnienia. Niestety wczoraj znalazłem męska roślinkę w namiocie. Dwie są napewno męskie reszta nie wiem... Czy jest sens trzymać je dalej? Dodam tylko ze łącznie mam 11 krzaków i naprawdę szkoda mi je wszystkie niszczyć. Będę wdzięczny za jakiekolwiek rady. Dziękuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Kwietnia 2021 @Peka89 jak nie chcesz mieć nasion regularnych to je lepiej usuń 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peka89 8 Napisano 19 Kwietnia 2021 @Tester@Tester wszystkie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 19 Kwietnia 2021 @Peka89 faceta wyjeb jak najszybciej, reszta powinna być git. Ja ostatnio miałem Herme szybko wyjebalem i ani jeden pestki nie znalazłem w reszcie więc nien zapylilo nic. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peka89 8 Napisano 19 Kwietnia 2021 @Piccolo 4 tydzień leci więc obawiam się że może być za późno, ale chyba zaryzykuje i zostawię te które wyglądają ok na ten moment.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach