Dawid kokos 0 Napisano 19 Kwietnia 2021 @Zielone krainy nie jeszcze nic, smialo mozesz mi cos podklepac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yomanesko 70 Napisano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) Sugerujecie ze przypal zamawiac samemu nasionka? Paly biora info z takich sklepow? Maja prawo bez nakazu w konkretnej sprawie jezeli to "legalny" biznes obrot nasionkami? Mial ktos taka akcje? Sorry za offtopic Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Yomanesko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Kwietnia 2021 @Yomanesko https://marihuanaforum.pl/topic/2543-policja/?tab=comments#comment-21311 Może się udać , ale nie musi. Jeden zamówi i będzie dobrze, a inny zaliczy wtopę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yomanesko 70 Napisano 20 Kwietnia 2021 @Zielone krainy dzieki za linka do tego tematu, szkoda, ze dopiero teraz na to wpadłem i mam teraz mieszane uczucia... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Kwietnia 2021 @Yomanesko Nie ma sprawy. Może będzie wszystko dobrze, ale sam nie chciałbym całą uprawę się zastanawiać czy przyjdą czy nie przyjdą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach