brawotv 2 Napisano 18 Kwietnia 2021 Witam jestem tydzień po zabiegu oka dokładnie to cross linking i moje pytanie do was bo niestety zapomniałem zapytać okulisty czy mogę już sobie przypalić czy jeszcze nie ? bo raczej wątpliwe żeby miało to zły wpływ z góry dziękuje za odpowiedź 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Kwietnia 2021 @brawotv tego nie wiem, może małego buszka spróbuj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 18 Kwietnia 2021 @brawotv zadzwoń i zapytaj tutaj doktorów medycyny raczej nie ma a zdrowie najważniejsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Kwietnia 2021 ja jak miałem operację(ale nie oka) to normalnie jarałem na następny dzień i był to najlepszy środek przeciwbólowy:> @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 18 Kwietnia 2021 jam bardziej z branzy medycznej, powiem tak. ja bym sobie darował przynajmniej kilka dni. uzasadnienie? system kanalików i żył w okolicy oczu jest badzo delitakny - po zabiegu z pewnoscia jest conajmniej lekko naruszony - konkluzja ? daj sobie dzien przerwy i w tym czasie skonsultuj u goscia co robił zabieg. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawotv 2 Napisano 19 Kwietnia 2021 @Cieniu po zabiegu nie paliłem ani nie piłem przez tydzień wczoraj przypaliłem i jest wszystko dobrze z tego co czytałem po takich zabiegach nie można się przemęczać, nawet nie wiedziałem że marihuana jest tez stosowana do leczenia jaskry, a po paleniu robią się oczywiście czerwone oczy ale to ma raczej pozytywny wpływ bo jest niższe ciśnienie śródgałkowe 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 19 Kwietnia 2021 @brawotv śmiem twierdzić że marihuana nie leczy tylko śmierci. Sam proces palenia, zwieksza ciśnienie krwi - może nie jakoś drastycznie ale nigdy nie wiesz z kim masz doczynienia 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach