plant_4_U 44 Napisano 16 Kwietnia 2021 Czesc , jestem Paddy i jestem anonimowym palaczem , postaram sie nauczyc czegos od was i przekazac swoje spostrzezenia . Mam nadzieje ze pod fotorelacjami bedzie wieksza chcec do wypowiedzi przez innych growerow . Fotorelacja z 4 sezonowek in progress wiec zapraszam. 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Kwietnia 2021 @plant_4_U siemka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiesPolicjanta 6 Napisano 16 Kwietnia 2021 Witam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Kwietnia 2021 ello @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 16 Kwietnia 2021 Siema i życzę powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 25 Kwietnia 2021 @plant_4_U elo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach