fxxx1337 880 Napisano 11 Lipca 2021 @KlausKörner raz paliłem lsd, od razu po wyglądzie widziałem, że topy pierwsza klasa (jest nawet zdjęcie w dziale Opis odmian), i co do działania tez sie nie zawiodłem, wyjebało z butów po 0.3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Lipca 2021 Panowie i panie Proszę o pomoc Powiedzcie że to nie herma błagam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Lipca 2021 Wygląda jak baba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Lipca 2021 @KlausKörner wyglądać wygląda, ale niepokoją mnie ten "kulki" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Lipca 2021 W szyszkach? Nie mam zdania Myślisz że to nasiona się produkują czy co? Ile masz do ścinki? 2 tygodnie? 3tygodnie? Bo jajec to nie widać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Lipca 2021 2 max 3 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Lipca 2021 To tobie tylko plukanie zostało 2 tyg. Nie powinno się już nic złego wydarzyć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Lipca 2021 jak nasiona jakieś znajdziesz to nie problem, często rośliny lekko hermią i nic się nie dzieje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 12 Lipca 2021 Zaczynamy 7 tydzień kwitnienia Ostatnie podlanie była już czysta woda i tak będzie już, aż do samego końca. Do harvestu pewno jakieś 2 tygodnie jeszcze. Co do trichomów to jak narazie brak bursztynu, na moje oko 50/50 clear/milky, piona 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Lipca 2021 Kończymy prawie 7 tydzień flo LSD niestety mało napuchnięta, jak na moje oko. Może to być wina za słabej lampy albo zbyt dużej temp (bo przy on lampach jest ok 30+) Blueberry nawet fajna, na pewno ma większe topy jak LSD Blueberry: LSD 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 17 Lipca 2021 @fxxx1337 ta lsd na tym zdjęciu nie wygląda na mało napuchniętą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Lipca 2021 Zdjęcia to jedno, a obraz ma żywo to drugie ;D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Lipca 2021 Pamiętam jak zaczynałes tu na forum i jestem pod wrażeniem w około rok wyrobiles się niesamowicie. Piona! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Lipca 2021 @EneDue dziena ziomuś, piona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Lipca 2021 Co sądzicie ? Ile dni zostalo ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Lipca 2021 @fxxx1337 ładne boby 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Lipca 2021 No i nadszedł ten moment 🙂 Obie panny poszły pod kosę, ponieważ osiągnęły odpowiednie trichomy według mnie. Możecie typować wynik na sucho. Jeszcze takie info, niestety to jest moja ostatnia uprawa w tym roku na pewno, może wrócę w kolejnym roku, ale nie obiecuję, na forum zostaję, ale już bez uprawy. Pozdro ziomale 3 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Lipca 2021 @fxxx1337 strzelam tak 35-37 od rośliny, w którym dniu rośliny zakończyły żywot? Oby do przyszłego roku psychika ci trochę odsapneła bo pewnie nie raz pewnie schizy były niezłe, pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Lipca 2021 @onyx Z LSD na pewno wyjdzie więcej jak z Blueberry i moim zdaniem dużo więcej jak 35 (z pcboxa wyciągnąłem prawie 20, a to duża różnica powierzchni i warunków) 90 dni Muszę kończyć swoją przygodę ze względów rodzinnych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Lipca 2021 @fxxx1337 czyli coś z 45-50 od sztuki by było na automacie to kozacki wyniki, moja jest tydzień młodsza od twoich a niestety pożyje 120+ dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach