ArteK 439 Napisano 9 Kwietnia 2021 Witam. W koooncuu dotarła dlugo wyczekiwana Lampa z miłą niespodzianką bo zamowilem jedną dostalem dwie w cenie jednej xD ktos chetny ??🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 9 Kwietnia 2021 25 minut temu, ArtizO napisał: Witam. W koooncuu dotarła dlugo wyczekiwana Lampa z miłą niespodzianką bo zamowilem jedną dostalem dwie w cenie jednej xD ktos chetny ??🤣 Ile bys chcial za nia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Kwietnia 2021 800 zadna podjebka zamowione z oficjalnej @dantes205 strony Gwarancja itp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Kwietnia 2021 pomylili się i wysłali 2 zamiast jednej czy zamówiłeś 2 w cenie 1? 😮 jeżeli to pierwsze to o kurwa jaki fart 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 15 Kwietnia 2021 @ArtizO mi się wydaje, że to znak od Boga, że musisz namiot na większy zmienić xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Kwietnia 2021 @Piccolo wlasnie przegladam na stronie 😅🤣 Nie wiem zamowienie skladalem 3 razy bo cos z bankiem nie wchodzilo. Zapłaciłem 9paczek i mam dwie@konopny_janusz Może jakies promo na święta xD bo dzien przed swietami zamawialem. Nie wiem naprawde 🤗 @Piccolo marsa mi podpowiadales, jak teraz zamowie namiot to przyjda dwa?🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach