Kush 16 Napisano 8 Kwietnia 2021 Cześć mam problem bo mają 11 dni i już zaczynają dawać zapach a jak włączę wyciągający to mi wilgotność do 50% spada wiatraki na maxa odpalone a żeby utrzymać 70% a nie 90 to muszę mieć boxa uchylonego jak to rozwiązać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HappyCow 44 Napisano 8 Kwietnia 2021 Nawilżacz kup i odpal na maxa, albo skręć wentylator jakimś regulatorem obrotów 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 8 Kwietnia 2021 Mój royal dwarf (mix skuna z czymś tam) też właśnie zacząć śmierdzieć w 11 dniu. Włącz ten wyciągający i nie martw się wilgocią. Moje miały 28% (przy zalecanych 80%). I świetnie szły. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 8 Kwietnia 2021 Nawilżacz mam ale czujnik coś w chuja mnie robi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 8 Kwietnia 2021 I temperatura z 26 schodzi do 20 Za mocny ten wentylator chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 9 Kwietnia 2021 Jak wspomniał kolega, zakup sobie regulator obrotów i zobacz czy git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach