totaldrip420 2 Napisano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Hej, będę w posiadaniu Automat Gelato. Chcę wykonać trening LST Indoor, z tego co wiem nie powinno się odczepiać drutów po treningu. Problem mam taki, że roślina leci Outdoor, nie mam możliwości zrobić większej doniczki i włożyć ją później w ziemie, więc muszę pierw zrobić mniejsza doniczka + lst, następnie outdoor bez doniczki prosto do gleby. Czy może potem wykonać jeszcze LST Outdoor? Czy mogę tak wykonać czy lepiej sobie odpuścić LST? Dzięki za odpowiedzi! Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez totaldrip420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Kwietnia 2021 ja bym nie robił 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
totaldrip420 2 Napisano 8 Kwietnia 2021 @fxxx1337 a może lst zrobić jak będzie w ziemi na outdoorze? zamiast indoor 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Kwietnia 2021 można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach