Piccolo 210 Napisano 12 Kwietnia 2021 @r00kie co to za różnica czy uprawiasz w mieszkaniu czy w domu ? Ja mam chatę w bloku a z uprawa nie ma problemów, filtr jest akurat jedna z tańszych rzeczy w tym biznesie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r00kie 4 Napisano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) @Kusha co to ma za znaczenie? Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez r00kie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 12 Kwietnia 2021 @r00kie że cię nie stać na filtr nawet za parę zł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r00kie 4 Napisano 12 Kwietnia 2021 @Kush nie chodzi o to ze mnie nie stac, przeprowadzam sie w tym roku prawdopodobnie dwa razy i nie chce mi sie z latac z growboxami do nowych mieszkan zwlaszcza ze chce wyjechac za granice. Nastepny grow planuje w lipcu, potem przerwa na okolo dwa lata @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 12 Kwietnia 2021 @r00kie skoro sadzisz to pewnie jarasz, przelicz ile wydajesz na trawę i będziesz miał odpowiedź czy opłaca ci się inwestować. A co do przeprowadzki gość ci naoisal żebyś kupił rzeczy które zajmują miejsca tyle co nic, więc jakis problem nie jest przenieś jedną butelkę z nawozem i pH meter xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r00kie 4 Napisano 15 Kwietnia 2021 Dzien 20, wlecial lekki fryzjer. Wygladaja dobrze, niedobory przestaly sie rozwijac. jedynie na ak sa troche popalone koncowki ale mysle, ze skonczyly sie nawozy w ziemi wiec bede teraz nawozic kompostem i tu moje pytanie, jak to robic? jak sprawdzac ph kompostu, tak samo jak ziemi? Temperature utrzymuje okolo 25-27, wilgotnosc 50-55% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 15 Kwietnia 2021 @r00kie robiłeś ta kukurydze ? Wyglada spoko teraz sama woda narazie , kup jakiś nawóz na flo lub jeśli chcesz robić swoj to mogę ci coś wymyślić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r00kie 4 Napisano 15 Kwietnia 2021 @Dzielnicowy wolno strasznie mi kielkowala, dopiero jutro chcialem to robic. co do nawozu to chcialem wlasnie cos samemu zrobic, podono wtedy trudniej cos spierdolic(?) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 15 Kwietnia 2021 @r00kie czy trudniej to nie wiem nawóz to nawóz 😄 Banan ma bardzo dużo potasu i trochę mniej fosforu weź skórki do piekarnika na 180 aż wyschną na wiór około 15-25 minut zmiksować na suchy wiór i mieszamy to z woda, warto wyregulować PH przy podlaniu tez naturalnie tj ocet cytryna, tak jak pisałem wcześniej wstrzymaj się jeszcze z nawozami i nawet z kukurydza skoro wyglada wszystki względnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r00kie 4 Napisano 15 Kwietnia 2021 @Dzielnicowy ok, a jak lst? cos do poprawy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 15 Kwietnia 2021 Pilnować żeby główny szczyt był przy glebie odrosty odsłonięte na swiatlo i będzie git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r00kie 4 Napisano 21 Kwietnia 2021 Dzien 26, okolo 22 dnia rosliny mocno oklaply przez przelanie, przesuszylem i wracaja do normy, pokazuja sie juz niedobory zwlaszcza w nieszczesnym akaczu (jeszcze niczym nie nawozilem) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach