konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Maja 2021 Może to kamera Żeby ktoś krzaków nie podjebał 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 27 Maja 2021 (edytowane) 8 minutes ago, konopny_janusz said: Może to kamera Żeby ktoś krzaków nie podjebał @Andi Tak, kamera, robi się timelapse ;) Edytowane 27 Maja 2021 przez IntoSpace @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Maja 2021 7 godzin temu, IntoSpace napisał: Tak, kamera, robi się timelapse wyślesz mi ? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 28 Maja 2021 8 hours ago, Tester said: wyślesz mi ? 🙂 Co?, kamerę czy timelapse? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Maja 2021 57 minut temu, IntoSpace napisał: timelapse? to 🙂 jak się zrobi do końca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 28 Maja 2021 @IntoSpace fajny pomysł z tym timelapse 💯, dał mi trochę do myślenia. pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 28 Maja 2021 3 hours ago, Tester said: to 🙂 jak się zrobi do końca Tak, wrzucę jak zrobię :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Maja 2021 39 minut temu, IntoSpace napisał: Tak, wrzucę jak zrobię 🙂 chodzi mi żebyś mi wrzucił bo mamy kanał forumowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 28 Maja 2021 6 hours ago, Tester said: chodzi mi żebyś mi wrzucił bo mamy kanał forumowy jaki kanał? :) wrzucić timelapse jak się zrobi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Maja 2021 1 godzinę temu, IntoSpace napisał: jaki kanał? 🙂 wrzucić timelapse jak się zrobi? forumowy na yt, przekazać mi filmik 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 28 Maja 2021 @Tester oki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 5 Czerwca 2021 44 Dzień Flo 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 5 Czerwca 2021 Piękne! Uwielbiam, jak ktoś ciśnie praktycznie na wszystkim własnej roboty 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 11 Czerwca 2021 50 Dzień Flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Czerwca 2021 @IntoSpace robi się timelapse ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 11 Czerwca 2021 @Tester robi,robi 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 14 Czerwca 2021 53 Dzień Flo 2 poszły :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 26 Czerwca 2021 65 Dzień Flo Zostały 2 na placu boju, te w hydro, puchną ostro 😁 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Czerwca 2021 Brawo, oby jak najwięcej spuchly 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Czerwca 2021 jak zwykle kozak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach