golombek 1 Napisano 7 Kwietnia 2021 GROWBOX 160x80x80 cm jaką lampę led wybrać co do ceny to nie za dużo ale limitu nie ma, chyba że macie inne propozycje niż lampa led jednak ja stawiał bym jednak na nią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 7 Kwietnia 2021 @golombek no to jest limit czy nie ma ? lumatek attis 200w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golombek 1 Napisano 8 Kwietnia 2021 @Tester tak do tysiąca myślę że będzie max obczaje tego lumatek @Tester ten lumatek attis 200w pasuje ale jakbyś mógł znaleźć coś trochę tańszego Jeśli nie będzie nic to chyba zainwestuje w te lampę ale jednak wolałbym coś tak do 1000zl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 936 Napisano 8 Kwietnia 2021 @golombek ten lumatek jest bardzo dobry, jest jeszcze mars fc3000 ewentualnie ts2000, bo mniejsze ci nie doświetlą całego namiotu, viparspectra vb1500 czy podobny model, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golombek 1 Napisano 8 Kwietnia 2021 @doominik a co sądzisz o innych lampach np hps albo jaką do 1000zł byś mi polecał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 936 Napisano 9 Kwietnia 2021 @golombek hps jest ok. Ja do 1000pln polecił bym Ci 315W CMH. Mam taka jedna i daje świetne rezultaty. Ma bardzo szerokie spektrum i wyższe par niż zwykły hps. W testach najlepiej wypadały żarówki Philips. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golombek 1 Napisano 9 Kwietnia 2021 @doominik dzieki wielkie i skorzystam z rady pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach