Kap 0 Napisano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam zakupiłem ostatnio nowe boxa o wymiarach 80x40x160. Czy te ledy mi wystarcza czy muszę dokupić jakieś oświetlenie? https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-60w Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez Kap @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyltiacxnij 26 Napisano 5 Kwietnia 2021 Ja mam MasrHydro 100 watowego i na nastepną uprawe myslę czy by nie kupić kolejnego bo bedzie brakowac. W opisie masz, że jest na 50x50 więc coś lepszego pozukaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Kwietnia 2021 @Kap Będzie mało, mam niemal identyczną powierzchnie uprawną i oświetlam ją dwoma takimi panelami Ledam 60 W. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kap 0 Napisano 5 Kwietnia 2021 @Zielone krainy A ten ledam mniejszy co ma 30/35W nie starczy? Czy lepiej dołożyć trochę więcej i mieć 2 te same lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Kwietnia 2021 @Kap Panel ledem 60 W + panel ledam 35 W dałyby radę, ale sam wolałem wziąć dwa panele 60 W, by rośliny były dobrze doświetlone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kap 0 Napisano 5 Kwietnia 2021 @Zielone krainy dobra przemyśle to dzięki wielkie za pomoc 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach