lamasky 32 Napisano 1 Kwietnia 2021 witam, nowy projekt to i nowe problemy :) Szanowni Państwo pod donice materiałowe dajemy jakieś podstawki, wieszamy na hakach za te uszy czy normalnie stawiamy na podłodze boxa ? może pytanie wydawać się trywialne ale mam z tym problem. Proszę o radę . donica poglądowa dołączona na obrazku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 1 Kwietnia 2021 @lamasky ja uzywam nie takich ale materiałowych i uzywam podstawki pod doniczki bo troche wody ucieka dołem. A te uszy po to jak w reklamówce 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 1 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! aha, a ja myslałem że mam za te uszy powiesić 😄 czyli zwykła podstawka i jedziemy z tematem :) dzieki wielkie. wczoraj do wody poszły pestki : AK47, BLUEBERRY, GRAPEFRUIT 60 DAYS, NORTHEMLIGHT, I AMNEZIA. wszystko w automacie. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach