Soo1998 0 Napisano 26 Marca 2021 (edytowane) Witam szukam spota i od miesiąca myślałem o którymś z tych miejsc. Myślicie ze cos z tego będzie? Oczywiście zamierzam sądzić za prawie dwa miesiące. Dodaje tak bo pisalo ze za dużo mb mają zdjęcia. Edytowane 26 Marca 2021 przez Soo1998 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Marca 2021 @Soo1998 Miejsce, jak miejsce, ważniejsze czy nikt tam nie chodzi, nie spaceruje, a to miejsce, na jakieś trudno dostępne i nieuczęszczane przez innych nie wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 26 Marca 2021 Pokaż zdjęcie terenu z mapy google a w szczególności czy nikt tam się oprócz ciebie nie przechadza, jaki jest tam dostęp światła w ciągu dnia, ile znajduje się od drogi żeby nikt tego czasami nie wyczaił a mieszkamy w Polsce o ludzie to niestety są kurwy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soo1998 0 Napisano 26 Marca 2021 Mieszkam około 2 kilometry od tego miejsca praktycznie codziennie przechodzę tamtędy obok i wiem że nikt tam nie chodzi dlatego wybrałem te miejsca. Zdjęcie z map : W lato te miejsca nie są tak ogołocone z liści i nie ma szans zauważyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 26 Marca 2021 ja bym na twoim miejscu bal sie grzybiarzy bo oni penetruja takie lasy chyba ze jest jakis mega trudny dostep do tego spota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 26 Marca 2021 Zasadź a się dowiesz... Spekulacje nic nie dadzą. Sezon okaże się na koniec czy był wart czy nie był @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soo1998 0 Napisano 26 Marca 2021 Dobra spróbuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuwax420 2 Napisano 26 Marca 2021 Sam myślałem o outdoorze i szukając odpowiedniego spota, siedziałem w miejscu co do którego byłem prawie pewny, siedziałem tam skitrany od rana do wieczora i przez ten czas widziałem zagubionego fanatyka quadów, rodzinke z psem i 2 jelenie, także polecam tak samo sprawdzić bo lepiej stracić 1 dzień niż cały sezon 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Marca 2021 @Szuwax420 co robiłeś przez ten czas ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 26 Marca 2021 Jeblem @Szym 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuwax420 2 Napisano 26 Marca 2021 Godzinę temu, Szym napisał: @Szuwax420 co robiłeś przez ten czas ? Siedziałem bez spodni i w płaszczu na drzewie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach