essa12331 0 Napisano 20 Marca 2021 Dzień dobry mam pytanie. jakis czas temu po zapaleniu jednej wbity z bongo potem przez 3 dni byłem totalnie wychillowany i "wypruty z emocji". totalnie nic nie czułem. Ktoś wie z jakiego powodu tak było albo czy ktoś też tak miał i się trochę zagłębił w temat. p.s. nigdy po ziole aż tak nie miałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 20 Marca 2021 @essa12331 masz pewność co do zioła ? nie było w czymś maczane ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 20 Marca 2021 2 godziny temu, essa12331 napisał: Dzień dobry mam pytanie. jakis czas temu po zapaleniu jednej wbity z bongo potem przez 3 dni byłem totalnie wychillowany i "wypruty z emocji". totalnie nic nie czułem. Ktoś wie z jakiego powodu tak było albo czy ktoś też tak miał i się trochę zagłębił w temat. p.s. nigdy po ziole aż tak nie miałem Może to DMT było hah @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 20 Marca 2021 @MisterZielskoXD uważaj, bo ja raz paliłem dawno temu. 10 lat temu około wziąłem 2 buchy palenia które smakowało i wyglądało jak prawdziwy skun, dopiero potem się dowiedziałem, że był to dopalacz. Miałem podrażnienia błony sluzowej żołądka i objawy depresji . Także uważaj co bierzesz i od kogo... Najlepiej sprawdzone, albo jeszcze lepiej - Swoje 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach