Soo1998 0 Napisano 16 Marca 2021 (edytowane) Witam, planuje zacząć moją pierwszą uprawę, jestem amatorem bo nigdy wcześniej tego nie robiłem. Chciałbym zapytać jakie rzeczy polecacie do uprawy na outdoor. Mam 5 nasion :3x auto ak47 2.0, 1x auto amnesia 47 xl i fast big gorilla. Zacząć chciałem w domu pod koniec kwietnia żeby po zimnej zośce móc posadzić je na spocie. Wiem mógłbym poszukać w internecie i to robiłem ale do niczego nie jestem przekonany więc chciałbym was o to zapytać. A i jeszcze jak by ktoś chciał to możecie udzielić mi pare porad i może zrobię z tego fotorelacje. Edytowane 16 Marca 2021 przez Soo1998 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Marca 2021 @Soo1998 na oucie to dolomit podstawa, a na wegetacje azofoska w granulacie robi robotę, na kwitnieniu też ją można w mniejszych dawkach dawać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soo1998 0 Napisano 16 Marca 2021 @Tester a jakąś ziemie polecasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 16 Marca 2021 @Soo1998 najlepiej dedykowana jakąś ale pod tyle krzaków na out może ci za drogo wyjść. Jeśli będzie kupował normalna ogrodnicza to sprawdź żeby Ph miała dobre. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Marca 2021 (edytowane) Ta jest całkiem tania, 8l za 12 zł Tylko ze pH ma w opisie 5,2 - 6,2 więc może być różnie. Ciekawe jest z tym nawożeniem ze niby wystarcza na 5-6 tygodni. Minusem jest to że kiedyś miałem w niej ziemiórki, ale zobaczę jak teraz będzie Edytowane 16 Marca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Marca 2021 35 minut temu, Piccolo napisał: najlepiej dedykowana jakąś ale pod tyle krzaków na out może ci za drogo wyjść. 5 krzaczków i to automaty to dużo ? to ciekawe co powiesz na 200-300 sztuk pełnosezonówek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 17 Marca 2021 (edytowane) Obornik granulowany + dolomit azofoska później przy nie doborach wykop doli 20L wpierdol ziemię kupna wymieszaj z tym co wyżej napisałem i sadzonki można wsadzać po same listki później podsyp za jakiś czas ziemi. Po co kabinowac? Tylko odpowiednio pododawać składników i nawożenie masz z głowy na dłuższy czas. Tylko podlewaj woda żeby nie usychały 😂 Edytowane 17 Marca 2021 przez Legalize@LLBanditos 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach