420Dominik420 297 Napisano 14 Marca 2021 siema co mam z tym zrobić jaki to jest problem???? jak mogę to rozwiązać og kush 9 dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Marca 2021 @420Dominik420 podlewaj aby ziemia była wilgotna te okrągłe i tak usychają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Marca 2021 @420Dominik420 Sprawdź ph gleby, jak masz czym, bo wygląda na to, że z nim jest związany problem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 14 Marca 2021 @Zielone krainy tak myslalem moze jest cos w tym ze w tej sami ziemi byl 60 day grapefruit @420Dominik420 a oplaca sie trzymac czy zmienic ziemie i sadzic white widdow ?? @Zielone krainy mialem plan trzymac ja do 2 tyg jak bedzie lipnie rosla to zasieje drugiego white widowa??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Marca 2021 @420Dominik420 Jak siedziała w tej ziemi inna roślina to raz, że gleba jest pewnie wyssana z nawozów, a dwa , jak lałeś tam wodę z nie wiadomo, jakim ph to ta ziemia ze złym ph może blokować roślinę nie pozwalając jej czerpać substancje odżywcze z podłoża. Widać, że roślina się zatrzymała, a do tego żółknie , więc albo nie ma w ziemi pokarmu, albo roślina jest zablokowana przez złe ph i nie może go czerpać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 14 Marca 2021 @Zielone krainy no okej czyli jest do wyrzucenia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Marca 2021 @420Dominik420 Sprawdź ph ziemi, jak nie masz czym, a masz nową ziemie to przesadź to będzie dalej rosła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 14 Marca 2021 @Zielone krainy zrobię tak że wsadzę pestkę White Widow teraz do wody i po prostu zmienię ziemię i zasadze White Widow żeby jej tracic czasu bo ona jest mała bardzo jak na 9 dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Marca 2021 @420Dominik420 Jak uważasz, ale ta roślina 9 dniowa spokojnie w nowej ziemi, by ruszyła i rozwijała się normalnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 14 Marca 2021 @Zielone krainy zrobiłem tak jak powiedziałes przesadziłem do małej donicy z nową ziemia a do dużej donicy wsadzę White Widow czyli będę miał 3 roslnki w 0.12m4 haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Marca 2021 @420Dominik420 Najwyżej coś wyrzucisz z boxa, jak się zrobi mało miejsca, a jedna z nich będzie odstawać od reszty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach