Zielarka 271 Napisano 25 Lipca 2021 @SzamanSolo omijaj piekarnik, tak załatwiłam swoje pierwsze grzyby. Możesz wziąć blaszkę do pieczenia, wyłożyć gazetą i położyć do góry na szafę Im mniejsza temperatura tym lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 26 Lipca 2021 Ja na przykład suszę przez tydzień na szafie leżą na ręcznikach papierowych ręczniki zmieniam co parę dni świeże powietrze mam bo dużo wietrze i do tygodnia są idealne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubakuba3221 0 Napisano 16 Lutego 2022 Co do wpływu na zdrowie grzybów , psychodeliki bazujące na DMT w tym psylocybina i lizergamidy ,są obojętnymi substancjami dla naszego organizmu , ich neurotoksyczność jest na poziomie witaminy c. Uzależnienie nie występuje ani fizyczne ani psychiczne gdyż receptory tryptaminowe nabierają takiej tolerancji że trzeba odczekać około 2 tyg aby zadziałały ponownie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 29 Marca Siema jest tu ktoś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach