BrainDMG 1 Napisano 12 Marca 2021 Witam jak w temacie na brązowych włoskach, nie we wszystkich szczytach mam białą naleciałosć dodam też, że przez cały cykl walczyłem z muszkami ziemórkami i wydaje się mi że to coś od nich. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 12 Marca 2021 @BrainDMG bez zdjęć ciężko bedzie cos ocenić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrainDMG 1 Napisano 12 Marca 2021 Spoko zdjęcia dodam po pracy wieczorem jak coś ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrainDMG 1 Napisano 12 Marca 2021 Ciemno i ledwo widoczne ale coś widać 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 12 Marca 2021 @BrainDMG niezbyt widoczne żeby ocenić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrainDMG 1 Napisano 13 Marca 2021 Zdjęcie w dzień ,ale też słabo widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Marca 2021 @BrainDMG jakimś gówienkiem nie warto się przejmować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach