ArturS70 13 Napisano 10 Marca 2021 Dzień dobry. Mam pytanie. Mam dwa boxy. W jednym 2 szt automatów Ak47 a w drugim 3 szt feminizowane O. G. Kusch. Jedna z automatów nie wyszla. Chciałbym przełożyć te dobrą do boxa z feminizowanymi. Obydwie odmiany zostały posiane w jednym czasie. Moje pytanie brzmi. W chwili obecnej mają światło 18/6 ale kiedy przełączę światło na 12/12 nie będzie to miało wpływu na ten jeden automat? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Marca 2021 @ArturS70 zanim przełączysz to automat zacznie kwitnąć i będzie dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 10 Marca 2021 Dziękuję za odpowiedź. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 10 Marca 2021 @ArturS70 Spokojnie możesz świecić wszystkim 12/12. W najgorszym razie automat da ci minimalnie mniejszy plon, albo zejdzie mu chwile dłużej. W sumie to możesz dać nam znać jak poszło. W drugą stronę by nie przeszło. Tak BTW to niektórzy automatom pod koniec skracają dzień-ma to niby poprawiać jakość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 10 Marca 2021 Dziękuję za odpowiedź. Wspomne, że moje pierwsze panny w ilości 5 sztuk, 3 Og Kush, 2 Ak47 automaty dały plon już po wysuszeniu 250 g. Także nie było zle. Pozdrawiam wszystkich. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach