początkujący 113 Napisano 8 Marca 2021 Siema to będzie moja pierwsza uprawa i pierwsze pytanie brzmi czy takie krzaki będą dobre? rosną na 2m i chce wykarczowac na środku tych krzaków taki plac 3x3 lub 4x4m. Jak będzie lepsza pogoda to porobię lepsze zdjęcia i wykopie dołek zobaczyć jaka jest gleba. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Marca 2021 @początkujący dobrze nasłoneczniony, jak tam nikt nie łazi to dobrze tylko dobrze by było jak by tam porosło chaszczami żeby zamaskować lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 9 Marca 2021 glebe mozna zatachac ,zalezy ile krzakkow chcesz miec bo jak tachac ziemie na 5-10 szt to ok gorzej na 100-200xd wazne by byl dostep dla slonca od wschodu zachodu i poludnia xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 9 Marca 2021 @Szym wlasnie nie chce miec spota tam gdzie jest na zolto zaznaczone (tam robiłem zdjecie co jest u gory) poniewaz jest wjazd na pole i troche przypalowo :/ i chce wykarczowac tam gdze jest czerwona strzalka takie same pole (moze w innym miejscu) jak jest na zoltym 6x6m. O grzybiarzy tez sie nie musze martwic bo wiem ze tam nikt nie wejdzie bo jest za gesto i jeszcze mam takie pytanie jak bym mial takiego spota 6x6m to ile moge posadzic roslinek na 1m2? mam w planach 3x połautomaty i 3x automaty lub 1x polautomat 9x auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Marca 2021 1 godzinę temu, początkujący napisał: mam takie pytanie jak bym mial takiego spota 6x6m to ile moge posadzic roslinek na 1m2? mam w planach 3x połautomaty i 3x automaty lub 1x polautomat 9x auto zwizualizuj sobie, pół automaty mogą max gdzieś koło 2m urosnąć a automaty tak z 1-1,5m 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 10 Marca 2021 jeszcze mam takie pytanie, dzisiaj bylem na spocie i byla swieza siersc dzika na sniegu i pod sniegiem tez byla, to jest tak ze on tam mieszka i nocuje? xd jak go wygonic? mocz pomoze? a ziemia chyba jest dobra bo czarna i bardzo pulchna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Marca 2021 @początkujący mają tereny gdzieś tam pewnie, lepiej już anti-bissan użyć preparat na zwierzyne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 10 Marca 2021 @Szym ok dzieki zobaczymy za 2 miesiace moze sie wyprowadza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 16 Marca 2021 Ktoś już kopał dołki pod spoty? Bo mnie już nosi aby się wybrać 😂💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 16 Marca 2021 @Legalize@LLBanditos ja będę zaczynał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 16 Marca 2021 Jak wykopiesz dołki daj znać jestem ciekaw jak gleba. Sam wyruszę na weekend może za dwa tyg Juz wykopać i dodać co nie co aby był gicior pozdro z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 16 Marca 2021 @Legalize@LLBanditos ile krzaków sadzisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 17 Marca 2021 Nie wiem bo znowu mi wyjebia kurwy tak się czają w naszej okolicy że dwa lata pod rząd mi wyjebali. Teraz mam miejscowe zajebista ale zobaczę wyjdzie w praniu. Myślę że 15 fast i jakieś 10 może 15 auto tym razem fotoplapke montuje... Ale sobie powtarzam lepiej jak ktoś wyjebal niż psy miały na miejscu mnie spotkać 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 17 Marca 2021 @Legalize@LLBanditos out ma to do siebie, że zawsze może być przypał. Ale sam bym zajebal takiego outa grubego na 20 krzaków, nie ma takiej rzeczy który ci ta adrenaline zapewni jak wypad na out 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 17 Marca 2021 Wolę mniej i samemu w tamtym roku miałem od chuja ale cóż... 😂 Nie dojrzałe to mogą sobie w dupe wsadzić 😂 teraz to coraz młodsze pokolenie widzę na fali u nas więc przypału mogą najebac także psiury będą węszyć bo młodzi się chwalą i przypału walą. Robota jestem pochłonięty ale co drugi tydzień na spota sobie polecę także w galerii coś bd pozdrawiam z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Marca 2021 powodzenia, ja nie wiem czy sadze w tym roku, nie ma gdzie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Marca 2021 @fxxx1337 to ty w betonowej dżungli mieszkasz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Marca 2021 w moich lasach nie ma za bardzo bezpiecznych miejsc bez ludzi ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 21 Marca 2021 W dniu 16/03/2021 o 03:36, Legalize@LLBanditos napisał: Ktoś już kopał dołki pod spoty? Bo mnie już nosi aby się wybrać 😂💪 Ja będę szedł w tygodniu dołki porobić jak będzie pogoda i płot będę robił sznurkiem albo badylami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 26 Marca 2021 siema to znowu ja z kolejnymi pytaniami nada sie ta ziemia do wymieszania z gotowa? rosna tam pokrzywy mialy chyba z 2m jak kopalem dolki to sie poparzylem nawet nie wiem jak to mozliwe a jednak, a siersci coraz wiecej tam jest i jakas czaszka pterodaktyla lezy musze jakis plot zrobic ze sznurka albo kupie antibissan a dolki wykopalem dla automatow 10l 30cm glebokie, wystarcza takie dolki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach