CananisUk 4 Napisano 8 Marca 2021 Witam czy mogę zastosować do obniżenia wilgotność portale dehumidifier bezzapachowy . Które stosuje się w sZafach , kuchniach , łazienkach . Chodzi mi o to czy nie wpłynie to negatywnie nA jakość plonu i uprawy . Czy tylko muszę stosować elektryczny dehumidifer ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Marca 2021 10 minut temu, CananisUk napisał: Chodzi mi o to czy nie wpłynie to negatywnie nA jakość plonu i uprawy nie powinien, o jaki osuszacz ci chodzi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Marca 2021 @CananisUk Z mojego doświadczenia te wszystkie wkłady się słabo sprawdzają, bo po prostu mają bardzo małą wydajność. Po nicku wnioskuję, że mieszkasz w UK. Jak tak, to niestety, jak nie mieszkasz w jakimś wieżowcu, gdzie może być suchsze powietrze z wentylacji, to musisz bez dobrego osuszacza ciężko się uchronić przed pleśnią. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CananisUk 4 Napisano 8 Marca 2021 O coś takiego. Np @doominik potrzebny mi jest tanie rozwiązanie do rozmrazarki plantów a nie dodatkowa inwestycja w kolejne sprzęty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Marca 2021 @CananisUk do rozmnażarki, czy na veg? jak tak to odpuść-moje maja po 80% i sobie świetnie radzą, niskie RH musi być na flo i to raczej w drugiej połowie. Te z amazona działają, tylko jak sam widzisz wciągają max 500ml jeden. Mój osuszacz potrafi napełnić zbiornik 6l przez noc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach