MisterZielskoXD 19 Napisano 8 Marca 2021 Witam znajomy do mnie zadzwonił i się spytał czy dało by radę aby posadził w namiocie pestki sezonowe jakieś i trzymał je miesiąc pod światłem które świeci ciągle 24 h i wysadził by je w maju ? Czy jest to absurdalny pomysł ? Moimi zdaniem nie wyjdzie mu to na dobre 😬 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiesPolicjanta 6 Napisano 8 Marca 2021 mordo nawet nie kombinuj wyczekaj juz i nakurwiaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 8 Marca 2021 12 minut temu, PiesPolicjanta napisał: mordo nawet nie kombinuj wyczekaj juz i nakurwiaj Czyli powiedzieć mu że to senu nie ma ? Niby mu to mówiłem ale chce się chyba na swoich błędach uczyć 😬 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Marca 2021 zależy gdzie ten namiot by był, jaka temperatura, jakie światło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach