fxxx1337 880 Napisano 9 Kwietnia 2021 zależy jakie chcesz mieć trichomy i efekty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Kwietnia 2021 ale topy konkret @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilu 6 Napisano 9 Kwietnia 2021 @SzymPo trudnych początkach mam nadzieję że coś z tego będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 10 Kwietnia 2021 @Wilu po zdjęciach, to już możesz jak chcesz. Ja bym jeszcze dał im kilka dni, ewentualnie flush i kosa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilu 6 Napisano 10 Kwietnia 2021 @doominikok tak zrobię dzisiaj je przepłukałem poczekam jeszcze max do piątku i ścinka, bo już kolejne czekają na miejscówkę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilu 6 Napisano 15 Kwietnia 2021 Kosa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach