Kosior123 0 Napisano 2 Marca 2021 (edytowane) Siemka, dziś znalazłem na swojej roślinie kilka bananów, jeszcze niedojrzałych. Roślina jest ponad 4 tyg w kwitnieniu, ale do końca zostało jej najwcześniej 4-5 tyg. Domyślam się, że jak ją zostawie to zapyli mi inne rośliny... Czy mogę np. ciachnąć ją za tydzień i zrobić z niej np haszysz? czy taki material by kopał? oszroniona jest na tym etapie już bardzo i wagowo też to dobrze wygląda mimo środka kwitnienia Edytowane 2 Marca 2021 przez Kosior123 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 2 Marca 2021 @Kosior123 daj fotkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosior1234 0 Napisano 2 Marca 2021 @doominik Piszę z innego konta, bo tamto mi się zablokowało na 15min jak się chciałem zalogować :D W calyxach są już nasiona(1 zdjęcie banan i nasiono), czyli możliwe, że zapyliły się już inne rośliny w namiocie? trzymać to tydzień i ścinać na haszyk? będzie klepało cokolwiek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 2 Marca 2021 Ja nigdy tak wcześnie nie ścinałem, więc niestety za dużo nie podpowiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Marca 2021 5 godzin temu, Kosior123 napisał: czy taki material by kopał? pewnie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach