Krystian96 0 Napisano 1 Sierpnia 2021 Siemka czy w cheb można załatwić jakieś ziółko ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Sierpnia 2021 @Krystian96 wszędzie można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ricko 0 Napisano 3 Sierpnia 2021 Siema, w jakich barach w pradze mozna dostac jakiegos spoko squna, i w jakiej cenie, zeby nie zostac oskubanym ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Sierpnia 2021 @Ricko Pytaj luokalsow po za centrum, będzie tanio. W barach ok. 240czk/g a na ulicy 200 Klub Shotgun na Zizkovie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obolobolobo 0 Napisano 14 Sierpnia 2021 hejka, nigdy nie mialem okazji nabywac w Czechach. Prosze o praktyczne rady. Czy w Ostravie mozna dostac czyste ziolo - bez dodatkow? Jak i gdzie o nie zapytac? O jakiej porze w tygodniu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 14 Sierpnia 2021 @obolobolobo przyczaj cały temat tam chyba pisze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agent1337 0 Napisano 22 Sierpnia 2021 (edytowane) Siemanko , pytanie mam do kogos , ma ktoś kontakt żeby ogarnąć jakiegos Tematu dobrego w Pradze bądź wie gdzie , bo czarnoskórzy panowie dymają na siano Edytowane 22 Sierpnia 2021 przez Agent1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klopo 0 Napisano 17 Stycznia 2022 W. Cheb gdzie można dostać THC? Mam 15 km z Bayern mitterteich....mam tu pracę i chce bakać niż chlać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz1702 0 Napisano 24 Września 2022 Siemanko jest w stanie ktoś pomóc 25.09 w tą niedzielę wybieram się do czeskiego breclav potrzebuje palenia najlepiej 10g dajcie znać ewentualnie pomóżcie coś polapac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 24 Września 2022 @Lukasz1702 ja tam moment bym tam ogarnął @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz1702 0 Napisano 24 Września 2022 3 godziny temu, Andi napisał: @Lukasz1702 ja tam moment bym tam ogarnął Jesteś z Tamtad? Mógłbyś mi pomóc? Z góry dziękuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 24 Września 2022 @Lukasz1702 nie tam mnie niema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kpt_B0MBA 0 Napisano 16 Października 2022 Za Ok 2 tyg wybieram się do Pragi. Czy ktoś może dać namiary na coś pewnego i godnego polecenia? Z góry dziękuje 🤟🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Października 2022 @Kpt_B0MBA na spontanie kupisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bakacz258 0 Napisano 2 Listopada 2022 Jest ktoś w stanie pomóc z dobrym tematem na dniach wybieram się do Czech @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Listopada 2022 @bakacz258 ktoś tam jest w Czechach z forumowiczów ostatnio pisał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jess.BE 0 Napisano 17 Grudnia 2022 W dniu 24/09/2022 o 14:12, Andi napisał: @Lukasz1702 nie tam mnie niema Hey czy bys mi mogl pomoc? Jestem z Belgii na wakacje i jeszcze jestem tu 10 dni a zioło mi nie wystarczy proszę o ratunek xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo93 0 Napisano 20 Lutego 2023 Witam, pytanko czy Cieszyn jeszcze wogole dziala ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ananke 0 Napisano 21 Lutego 2023 Hej. Wybieram się z kumplami na wekend do Cieszyna, czy w tym czeskim jest miejsce gdzie można usiąść napić się piwka i zapalić? Bez kupowania większej ilości, tak poprostu na miejscu😁Albo ciasteczko skonsumować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 21 Lutego 2023 @mateo93 @Ananke wszystko jest 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach