insane93 38 Napisano 28 Lutego 2021 Hej jaki nawilżacz powietrza polecacie? Mam problem, posiadam taki 500ml, ale za każdym razem gdy się wyłącza muszę wciskać przycisk start. Chodzi mi o taki który będzie chodził przy włączeniu termostatu i nie będę musiał go odpalać oddzielnie moze jakis z eBay ? Mieszkam UK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 28 Lutego 2021 @insane93 ja mam nawilżacz powietrza firmy RAM 5 litrów i jestem z niego mega zadowolony 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciri 0 Napisano 16 Czerwca 2021 Też mam RAM tylko większy. 13 L i polecam bardzo: https://taniauprawa.pl/pl/p/RAM-NAWILZACZ-POWIETRZA-13L/5961 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 16 Czerwca 2021 A próbował ktoś parownik w jakieś wieksze wiadro wsadzic czy to nie ma sensu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 16 Czerwca 2021 @Annigmato wiadro zajmuje trochę miejsca. Ale jak masz miejsce to czemu nie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach