Qwenix 8 Napisano 25 Lutego 2021 Cześć mam pytanie ponieważ hoduje 3 roślinki auto gorilla glue na parapecie jest bardzo dobrze nasłoneczniony i chciałbym się was zapytać czy roślinki wyglądają zdrowo podlewam codziennie co 24 h chciałbym dodać że jest to moja pierwsza styczność z konopiami poniżej macie zdjęcie tych roślinek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 25 Lutego 2021 Bardzo łana wędka, na ryby na lato będzie w sam raz :D Widać, że pierwsza, zacznij czytać lepiej :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 25 Lutego 2021 Just now, IntoSpace said: Bardzo łana wędka, na ryby na lato będzie w sam raz 😄 Widać, że pierwsza, zacznij czytać lepiej 🙂 wiem że się wyciąga itp ale raczej coś z tego będzie nie jakies pare gram kwiatów Just now, IntoSpace said: Bardzo łana wędka, na ryby na lato będzie w sam raz 😄 Widać, że pierwsza, zacznij czytać lepiej 🙂 ile maks będzie jeśli coś wogule będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 25 Lutego 2021 @Qwenix powiem ci ze w tamte lato mialem auto white widow na parapecie i wyroslo 35g. Podlewaj zawszd jak bedzie delikatna susza zeby nie przelać roślinki. Masz dziury zrobione od spodu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 25 Lutego 2021 Just now, Dobry_Człowiek! said: @Qwenix powiem ci ze w tamte lato mialem auto white widow na parapecie i wyroslo 35g. Podlewaj zawszd jak bedzie delikatna susza zeby nie przelać roślinki. Masz dziury zrobione od spodu? tak mam a według ciebie trzeba już podlać bo jest sucho na górze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 25 Lutego 2021 (edytowane) @Qwenix ja to podlewam kiedy czuje ze donczka jest lekka. Musisz sam to wyczuć kiedy podlewać. Za jakiś czas jak będą ci wychodzi korzenie dołem bedziesz musiał przesadzić je do doniczki około 10litrow Edytowane 25 Lutego 2021 przez Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 25 Lutego 2021 Just now, Dobry_Człowiek! said: @Qwenix ja to podlewam kiedy czuje ze donczka jest sucha. Musisz sam to wyczuć kiedy podlewać. Za jakiś czas jak będą ci wychodzi korzenie dołem bedziesz musiał przesadzić je do doniczki około 10litrow okej ja się tam jeszcze zapytałem na pw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 25 Lutego 2021 Automat wysiany przed marcem, może parę g będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach