szafonix 18 Napisano 17 Lutego 2021 Elo elo, Do boxa 60x75 wystarczy lampa Mars Hydro TS1000? Czy moze lpeiej jakas slabsza czy tez mocniejsza? I ile roslin do takiego boxa przy SCROG'u? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 17 Lutego 2021 Mars hydro ts600 starczy @szafonix @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 17 Lutego 2021 @szafonix ts1000 weź, ts600 na kwitnieniu będzie za słaby. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 17 Lutego 2021 Spoko, a ile roslin tam wejdzie? (auto) myslalem nad trzema w 20l donicznkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 17 Lutego 2021 @szafonix ja bym nie dawał auto tylko 2 sezony wrzucił. Chyba, ze chcesz automaty i sadzisz pierwszy raz wtedy możesz 3-4 auto tam wrzucić, bo jak coś pójdzie nie tak z jednym czy dwoma to dalej coś zbierzesz. Do auto bym dał 11l a jak dwa sezony to bym dał 20. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 17 Lutego 2021 @Piccolo Ogolnie chodzi mi teraz o szybki zbior zeby we wakacje na melanze cos miec, a potem juz leca sezonowki 🙂 Nie za male 11l pod auto? i 20l pod sezony? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 17 Lutego 2021 @szafonix to wrzucaj auto, chociaż różnica czasu między auto a sezon jak nie robisz długiego weg, jest niewielka. 11l pod auto są git. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 17 Lutego 2021 @Piccolo Spoko, a skoro roznica jest niewielka pomiedzy sezonami a auto jezeli chodzi o zbiory to lepiej wyjda pewnie sezony w tej sytuacji, co nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 17 Lutego 2021 @szafonix kwestia jak poprowadzisz rośliny i o powierzchnię i moc lampy. Jak posadzisz 4 auto albo 2 sezony w tym samym boxie z tą samą lampa to pewnie zbierzesz podobnie. Jedynie sezony mają większą zawartość thc więc powinny być mocniejsze. Ja teraz mam 4 auto w boxie 60x60, i jak to zetne to chce posadzić jedna sezonowke w tym samym boxie i myślę, że plon będzie podobny w oby przypadkach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 9 Marca 2021 @Piccolo nie lepiej zajebac jedna sezonowke? po topowaniu i tak bedzie duzo odnog wiec jedna roslina raczej powinna calego boxa zapelnic chyba co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 9 Marca 2021 @szafonix a co napisałem post wyżej xd ? Jeśli wiesz, że nic nie spierdolisz i wiesz co robić to rób jeden sezon, nie wiem jaka masz wiedzę i doświadczenie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach