Tadziqq 0 Posted February 15 Czy są jakieś sposoby żeby zioło klepało tak szybko jak na początku mojej historii z paleniem, przez osiągnie półtora miesiąca staram się jarać o wiele mniej średnio by wyszło że palę co 4 dni a wcześniej już robiłem sobie 2 tygodniowy *detox* mimo tego nadal muszę spalić więcej niż reszta kumpli żeby mieć dobrze, mimo tego że oni od dłuższego czasu jarają codziennie Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
konopny_janusz 53 Posted February 15 @Tadziqq przerzuć się na alko, a później wróć na jaranie 😄 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadziqq 0 Posted February 15 1 minutę temu, konopny_janusz napisał: @Tadziqq przerzuć się na alko, a później wróć na jaranie 😄 Niemożliwe, palić zaczalem dlatego że chciałem znaleźć jakąś alternatywę dla alko o ile można to w ogóle porównywać, chociaż zawsze warto spróbować jestem ciekaw czy by to zadziałało Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
konopny_janusz 53 Posted February 15 (edited) @Tadziqq https://shroom.it/index.php?id_product=8&controller=product albo to spróbuj, gotowy box z grzybnią, chyba nawet szybciej doczekasz się na zbiory niż w przypadku konopi. Sam się zastanawiałem czy lepsze to czy thc, ale wybrałem thc 😄 Edited February 15 by konopny_janusz Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadziqq 0 Posted February 16 8 godzin temu, konopny_janusz napisał: @Tadziqq 😄 A trzeba się na coś przerzucać nie wystarczy detox? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szym 426 Posted February 16 @Tadziqq zrób dłuższy detoks albo ekstrakt jakiś aby palić czystą żywice Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadziqq 0 Posted February 16 Dłuższy czyli np miesiąc? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piccolo 106 Posted February 16 @Tadziqq zależy jak dużo i długo teraz jarasz. Tak żeby ci całe THC wyszło z organizmu czyli od tygodnia jak palisz bardzo sporadycznie do 1.5 miesiąca jak jarasz nałogowo. A potem pal co jakiś czas nie rób, że jarasz tydzień codziennie, bo ci znowu tolerancja urośnie i znowu musiałbyś detoks robić żeby kopało. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
insane93 2 Posted February 16 @Tadziqq proponuje tak jak sam robiłem: nie pal z miesiąc do tego dorzuć jakąś siłownie albo treningi wydolnościowe, odmul dupe 😄 pobiegaj sobie czy coś żeby odmulić głowe przez ten czas. przerzucanie sie na alko bez sensu i niezdrowo. potem zapal i zobaczysz, że działa Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadziqq 0 Posted February 16 Wyczytałem że pomaga też woda z cytryną więc teraz zostało znaleźć czas na detox i jazda Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piccolo 106 Posted February 16 @Tadziqq nie tyle woda z cytryną, co ogółnie duże ilości wody, wszystko co moczopędne pomaga browar też 😁. Ja jak robiłem detoks, to zawsze po 5-6 litrów wody dziennie. Sikanie co 15minut, do tego tak jak ktoś wyżej napisał wysiłek fizyczny, byle się pocic, ale po tygodniu by mi z moczu nic nie wyszło na teście. I tolerancja zerowa praktycznie. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadziqq 0 Posted February 26 @Piccolo a tolerancja wzrasta tak samo szybko jak na początkach jarania czy po 3/4 dniach wróci do tego z przed detoxu Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piccolo 106 Posted February 26 @Tadziqq niestety parę buchow i znowu tolerka że możesz na uncję jarać 🙂 w sensie jak zajaramy dwa-trzy dni pod rząd większa ilość(parę g) to znowu mam tolerancję taka, że się nie mogę zajebac. Jak już zrobisz detoks, Nie jaraj codziennie potem , raz na tydzień w weekend czy coś to będzie fajnie kopać. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadziqq 0 Posted February 26 @Piccolo @Piccolo to chujowo bo teoretycznie to da się wytworzyć taką toleruje że się nie będzie nic czuć, chociaż ze mną nie jest tak źle bo Lolek na 2 osoby i mam już dobrze chociaż efekt nie jest ten sam co kiedyś Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
fxxx1337 200 Posted February 27 @Tadziqq Mogę powiedziec ci na moim przykładzie, że palę w zasadzie codziennie i zawsze mnie rozpierdala, a palę mniejsze ilości niż kiedyś Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadziqq 0 Posted February 28 @fxxx1337 moze zadziałała tolerancja odwrotna @fxxx1337 szczerze mówiąc to zazdroszczę i chciałbym to samo Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piccolo 106 Posted February 28 Jak palisz jednego blanta z wieczora będzie kopał. Problem jest jak zaczynasz dzień buchem, i palisz blanty zamiast fajek 😉 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites