insane93 38 Napisano 10 Lutego 2021 Czy używał ktoś nawozu IONIC? Jak się sprawdza przy wegetacji i ile mniej wiecej lać przy 1 roślinie?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Lutego 2021 @insane93 dobra firma, a lać to zależy od zapotrzebowania roślinki, masz zamiar w glebie uprawiać czy hydro? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 10 Lutego 2021 @insane93 Na uk420 sporo osób chwali, za jakość i prostotę ich systemu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 10 Lutego 2021 Dwie uprawy zawaliłem wcześniej teraz zaczynam na nowo. Doniczka 11l gleba bio bizz mix lampa hydro Mars ts600 i Box 40x40x100 coś jeszcze polecacie?? Wszelkie porady są istotne dla mnie 🙂 @Szym @doominik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 10 Lutego 2021 @insane93 ja w ziemi nie mam doświadczenia, ale ten ionic to do hydro jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 10 Lutego 2021 Czyli się nie nada? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 10 Lutego 2021 @insane93 pewnie by poszło, ale chyba lepiej używać czegoś dedykowanego do gleby 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach