Kozak 38 Napisano 16 Marca 2021 @Dwaplusjeden taki kwiat 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 20 Marca 2021 Dziękuje wszystkim za podpowiedzi. Poszła dzisiaj kosa dużego kwiatka. Mały poleciał tydzień temu. Moc małego mnie powala, ciekaw jestem co będzie z tym dużym. Z małego po podsuszeniu wyszło ok 20g. Dużego jest ze 3 razy więcej. Zrobiłem jeden słoik na WC, reszta schnie normalnie w suszarni, potem będzie curring. Na zdjęciu pokazowa pałka 😁 pzdr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 24 Marca 2021 Panie i Panowie...z nieudanych dwóch krzaczków zebrałem ok 80g dobrzy czy źle? Nie wiem. Natomiast z dobrym zapałem poszedłem za ciosem i dzisiaj wyszło mi z ziemi nowe nasionko. Pojutrze założę fotorelacje. Dzięki za wszelkie podpowiedzi. Dwaplusjeden @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 24 Marca 2021 @Dwaplusjeden no dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach