WielebnyMerry 382 Napisano 5 Lutego 2021 Witajcie, mieliście może styczność z odmiana półautomat? W nadchodzącej FR znajdzie się w.w. odmiana, i nie wiem jak to będzie przy półautomacie z sezonami. Czy po 4 tygodniach wega jak przełącza na FLO to półautomaty też wejdzie w fazę zakwitania? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Lutego 2021 @WielebnyMerry nie miałem ale tak przejdzie na fazę flo jeśli zmienisz tryb naświetlania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Lutego 2021 one są fotoperiod wiec na spokojnie, ja miałem np. na oucie półautomaty i zaczęły mi kwitnąć jakoś tydzień przed sezonem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Lutego 2021 To ok, dziś lecą do ziemi. Zapraszam niebawem na #3 FR, mam nadzieję że wynik końcowy da wynik z poprzednich 2 FR czyli około 60g na 4 panny😁😁😃😃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach