Totoro 179 Napisano 6 Czerwca 2021 (edytowane) Siema Pare fotek Truskawka Purple Całość Purple Truskawka Edytowane 6 Czerwca 2021 przez Totoro 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Czerwca 2021 @Totoro otwierasz słoiki od czasu do czasu mając torebki utrzymujące wilgoć czy nie trzeba? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 6 Czerwca 2021 (edytowane) @onyx otwieram codziennie 2 x 15 przez jakieś 2 tyg potem coraz mniej Edytowane 6 Czerwca 2021 przez Totoro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 6 Czerwca 2021 @Totoro gdzie kupiłeś te torebki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 6 Czerwca 2021 @Totoro rzeczywiscie wyczuwalna jest ta truskawka ? Jestes w stanie opisac smak ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 6 Czerwca 2021 @UKTHC zamówiłem na ebay. 10 saszetek 62% 8g czyli pokrywają do 28g suszu za £13. Patrz na rozmiar saszetek bo to ważne. @OlaLola jak narazie to brak zapachu truskawek. W ogóle od kiedy wrzuciłem w słoiki średnio pachnie, więc nie wiem może potrzebują trochę czasu (?). Tak ogólnie to w pewnym momencie grow zaczęły wychodzić ładnie korzenie górą i dołem, wiec do końca myślałem, ze batguano sobie świetnie poradził z korzeniami. Lecz po ścince coś nie dawało mi spokoju jeżeli chodzi o ilość plonu. Rozciąłem doniczki i się okazało ze system korzeniowy był bardzo ubogi co się odbiło na ilości kwiatów i pod koniec bardzo mało wody piły. Teraz młodym leje już rhizotonic i będą w lekko mniejszych doniczkach. Niedługo założę fotorelacje jak już je przezuce do docelowych doniczek i namiotu 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach